Sapphire RX 5700 XT oyundan atma sorunu yaşayan var mı?

emrah0755

Megapat
Daha fazla  
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanan driver 20.1.3 veya 20.1.4 sürümde GTA 5, World of Tanks vb gibi oyunlarda 2K 4K Ultra'da oyundan atma vb sorun yaşayan var mı? Ya da yaşamayan coğu forumda sorunsuz kullanıyorum diyen arkadaşlar varda? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sapphire rx 5700 xt pulse modeli kullanıyorum yakın zamana kadar oyundan atma sorunum yoktu fakat her oyunda olmasa da bazı oyunlarda oyundan atma sorunları ile karşılaşmaya başladım. İşin ilginci ekrana hata sebebi vermeden oyundan atıyor. Son çıkan 20.1.3 ve 20.1.4 sürücülerini kullandım acaba bunlarla ilgili olabilir mi? Ghost Recon Breakpoint oynarken belirsiz sürelerde aniden oyundan atıyor. World War Z oyununda ise aşırı derecede takılmalar oluyor, eskiden yoktu. (2k full ayarlarda oynuyorum fps değerlerim yüksek)

Son düzenleme:
Bende yaşadım bir kaç kere 19.12.3 te yaşamıyordum 20 sürümlerinde yaşamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…