Sapphire RX 5700 XT Pulse tozu alırken bez ile çipi silmek

Slarex

Centipat
Selamlar. Kasanın içi çok toplanmıştı. Ben de bir bez alıp narince silerken bu yerin üstünden geçtim. Sorun olmuş mudur? CPU pinleri gibi sorunlu bir yer mı burası? Sorun oluştuysa nasıl anlarım?
Ekran kartım: Sapphire RX 5700 XT Pulse

Dosya Ekleri

• IMG_20201216_223612.jpg
    IMG_20201216_223612.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Kasanın içi çok toplanmıştı. Ben de bir bez alıp narince silerken bu yerin üstünden geçtim. Sorun olmuş mudur? CPU pinleri gibi sorunlu bir yer mı burası? Sorun oluştuysa nasıl anlarım?
Ekran kartım: Sapphire RX 5700 XT Pulse.

Öncelikle sakin ol. Eğer çok sert davranmadıysan hiçbir şey olmamıştır, merak etme. Bilgisayarını çalıştır ve ekran kartını birkaç dakika %100 güçte çalıştır.
Kapanma, donma ve kasma gibi şeyler olmuyorsa her şey yolunda gidiyorsa sorun yok.
Yolunda gitmiyorsa bir şeyler olmuş olabilir.

Islak bir bezle silmediyseniz sorun olmaz.
Söyle elime tükürüp beze sürmüştüm nemli bile denemez.
Öncelikle sakin ol. Eğer çok sert davranmadıysan hiçbir şey olmamıştır, merak etme. Bilgisayarını çalıştır ve ekran kartını birkaç dakika %100 güçte çalıştır.
Kapanma, donma ve kasma gibi şeyler olmuyorsa her şey yolunda gidiyorsa sorun yok.
Yolunda gitmiyorsa bir şeyler olmuş olabilir.
FurMark yapıyorum şu an.

5500 XT modeli var bende de ve yapı olarak tamamen aynı. Mikrofiber bez ile kartın plakasını silerken oraya arada takılıyor henüz bir olumsuzluğunu görmedim.

Cam sil ile yapmayı düşünüyordum da bulamadım. Bir şey olmaz dediler hadi hayırlısı.

Yok daha neler. Normal tozunu al yeterli cam sil nereden çıktı, parlasın diye cila çek bir de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı