Sapphire RX 580 8 GB Nitro SE Güç Bağlantısı

6 pin 75 watt 8 pin 150 watt güç verir. Eğer tek takarsanız kart çalışır ama sonrasında sıkıntı çıkabilir.

Bence hepsini takın, gerek duymadıkça okadar gücü zaten kullanmayacağı için cebinize bir zararı dokunmaz, sisteminize hiç dokunmaz. Ama takmazsanız ağır güç altında yetersiz kalabilir. Benim görüşüm şu: Her hangi bir donanım olabilir, boş gördüğün pinleri doldur abi, bunu yapan mühendisin bir bildiği vardır, haytoluk olsun diye 6 pin daha eklede kafaları karışsın hahaha diye koymamışlar onu oraya.

Kesinlikle haklısın hocam benim ekran kartını core (1340) stock hızından 1440 yaptım ve bellekleride (1750) stock hızından 2000 yükselttim stock voltajında sıkıntısız kullanmaktayım. Emin olabilirsiniz stock voltajı bir hayli yüksek tek kabloda hiç kullanmadım ama günün birinde sıkıntı çıkarması muhtemel

@Hakan_SS Aynısını söyledim fakat arkadaşın sorusu o değil, anlamakta zorlandım. Tek çıkıştan 2 adet 6+2 kablosu mevcut. Bunu PSU sağlıklı verir mi onu soruyordu. Sorunu çözüldü bence .
Hocam ben yanlış sordum. Son cümlen benim asıl sorumdu ve verdiğiniz cevaplar yeterli. Tek kablo üzerinden 14 pin bağlantı yapacağım. Yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Bağlantıyı nasıl yaptın? Tek kablo üzerinden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…