En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Yukarı koyduğum ekran kartı modelinde ısınma falan yaşanır mı arkadaşlar? Sapphire modelinde ısınma olmuyor falan diyenler olmuştu. Bu ekran kartı bana sıkıntı çıkarır mı Ryzen 5 1600 AF ile birlikte?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Yukarı koyduğum ekran kartı modelinde ısınma falan yaşanır mı arkadaşlar? Sapphire modelinde ısınma olmuyor falan diyenler olmuştu. Bu ekran kartı bana sıkıntı çıkarır mı Ryzen 5 1600 AF ile birlikte?
Performans yönünden bakarsak 1050 Ti'dan daha performanslı bende RX570 kullanıcısı olarak öneririm çoğu kişi 1050 Ti kadar bilmese de iyi bir ekran kartı. Tek sıkıntısı biraz soğutmadır.
MSI GTX 1650 SUPER GAMING X 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.teknobiyotik.com
Nitro+ modelini kullanıyorum o kartın sıcaklık olarak gayet iyi. Yakın bir sıcaklık değeri verecektir Nitro+ modeline. Alabilirsiniz ama wattman hataları olabiliyor 1000'de 1 ben gayet sorunsuz kullanıyorum.
Performans yönünden bakarsak 1050 Ti'dan daha performanslı bende RX570 kullanıcısı olarak öneririm çoğu kişi 1050 Ti kadar bilmese de iyi bir ekran kartı. Tek sıkıntısı biraz soğutmadır.
Nitro+ modelini kullanıyorum o kartın sıcaklık olarak gayet iyi. Yakın bir sıcaklık değeri verecektir Nitro+ modeline. Alabilirsiniz ama WattMan hataları olabiliyor 1000'de 1 ben gayet sorunsuz kullanıyorum.