Sapphire RX 580 Pulse alınır mı?

Neye bakmam lazım RX570'in GTX 1050 Ti'dan daha performanslı olduğuna mı? Hocam kasım'dan beri aralıksız her gün giriyorum, forumdaki bilgili kişiler sağ olsun bize öğrettiler. .

İyi bari hocam herkes çok abartıyor 1050 Ti bence böyle performanlı ve daha ucuz bir ekran kartı varken.

Alacağım sistemde:
İşlemci olarak: Ryzen 5 1600 AF.
Anakart: Gigabyte B450M-H Socket AM4, DDR4 3600MHz(OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, VGA mATX Anakart
Ekran kartı bu zaten.
RAM: 2x8 GB 3000MHz RAM.
SSD: Crucial BX500 480GB SSD.
HDD: WD 1TB HDD.
PSU: PSU konusunda kararsızım sizden bir öneri bekliyorum doğrusu 500Watt bu sistemi besler mi yoksa 600 gerekli midir?

Psu 600w al kafan rahat olsun bide . corsair coolemaster highpower fsp den başka marka sakın alma sonradan pişman olursun.

450w ile kullanıyorum hiç bir sorun olmadı olmayacak. Bütçeniz nedir hocam yardımcı olayım ona göre. Sistem çok güzel kasa sizde mevcut mu? Kasa+PSU mu lazım size?

Sana gtx 1650 al deriz bu sefer kart arızalı gelebilir bilemeyiz ama sapphire soğutma yönünden iyi bir karttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…