Neye bakmam lazım RX570'in GTX 1050Ti'dan daha performanslı olduğuna mı? Hocam kasımdan beri aralıksız her gün giriyorum, forumdaki bilgili kişiler sağ olsun bize öğrettiler.
Neye bakmam lazım RX570'in GTX 1050 Ti'dan daha performanslı olduğuna mı? Hocam kasım'dan beri aralıksız her gün giriyorum, forumdaki bilgili kişiler sağ olsun bize öğrettiler. .
450w ile kullanıyorum hiç bir sorun olmadı olmayacak. Bütçeniz nedir hocam yardımcı olayım ona göre. Sistem çok güzel kasa sizde mevcut mu? Kasa+PSU mu lazım size?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Yukarı koyduğum ekran kartı modelinde ısınma falan yaşanır mı arkadaşlar? Sapphire modelinde ısınma olmuyor falan diyenler olmuştu. Bu ekran kartı bana sıkıntı çıkarır mı Ryzen 5 1600 AF ile birlikte?
450W ile kullanıyorum hiçbir sorun olmadı olmayacak. Bütçeniz nedir hocam yardımcı olayım ona göre. Sistem çok güzel kasa sizde mevcut mu? Kasa+PSU mu lazım size?