Ekran kartım bu ve sorunum da şu; normal kullanımda ekran kartı fanları çalışmıyor bu durum gayet normal fakat oyuna girdiğimde otomatik olarak devreye girmesi gerekmz mi? Fan çalışmıyor. SpeedFan ile manuel olarak fanın hızını ayarlıyorum. Benim bildiğim otomatik olması lazım neden bu sorunu yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
En güncel sürücüyü indir, kurulum esnasında özel kurulum de ve temiz kurulumu yap. Kurulum bitince MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklıkları ve fanları gözlemle. Fanlar boşta değil 60 derecenin altındayken dönmez. Oynadığın oyun kartı zorlamıyorsa dönmesine gerek yok.
Onu bilmiyorum daha yeni topladım sistemi acemiyim bu konularda. Nasıl olmalı yardımcı olabilir misiniz? Bu arada oyuna girdim şimdi sürücüler güncel %37 hızında dönüyor fanlar sanırım ben yanlış anladım ya da abarttım
Günceldi aslında sadece SpeedFan ve ArgusMonitörü kapattım oyuna girdim. Otomatik fan ayarı açıktı ben 0'a aldım bakalım oyuna girince değişecek mi diye değişti %37 oldu.
Günceldi aslında sadece speedfan ve argusmonitörü kapattım oyuna girdim. Otomatik fan ayarı açıktı ben 0'a aldım bakalım oyuna girince değişecek mi diye değişti %37 oldu.
Ekstra bir şey yapmadım oyuna girdiğimde otomatik devreye giriyor fakat mesela ekran kartı 60 derecedeyken fan hızım %17. Kafaya takmamak lazım bence otomatik ayarlıyor, tabii sende ki sorun ne bilmiyorum.