KS KS FPSTutkunu007 Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #11 Silinen üye dedi: Full HD için 4GB Vram yeterli. High-Ultra ayarlarda 2 sene gider, 3-4 sene medium ayarlar, 5-6 sene low ayarlarda kasmadan oynatabilir. Genişletmek için tıkla... Burada 3-4 sene sonra yetmez dediğiniz şey VRAM' mı yoksa GPU ' mu?
Silinen üye dedi: Full HD için 4GB Vram yeterli. High-Ultra ayarlarda 2 sene gider, 3-4 sene medium ayarlar, 5-6 sene low ayarlarda kasmadan oynatabilir. Genişletmek için tıkla... Burada 3-4 sene sonra yetmez dediğiniz şey VRAM' mı yoksa GPU ' mu?
S Sinjitsu Hectopat Katılım 27 Mart 2017 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #12 FPSTutkunu007 dedi: Burada 3-4 sene sonra yetmez dediğiniz şey VRAM' mı yoksa GPU ' mu? Genişletmek için tıkla... GPU'yu kastettim. Bu ikisi bağlantılı şeyler zaten. 5 sene sonra yetersiz kalır.
FPSTutkunu007 dedi: Burada 3-4 sene sonra yetmez dediğiniz şey VRAM' mı yoksa GPU ' mu? Genişletmek için tıkla... GPU'yu kastettim. Bu ikisi bağlantılı şeyler zaten. 5 sene sonra yetersiz kalır.
KS KS FPSTutkunu007 Hectopat Katılım 12 Eylül 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #13 Barışçıl dedi: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Genişletmek için tıkla... Bu Nanokatalog ismini çok duyuyorum da, bu sitede elden ödeme imkanı bulunuyor mu?
Barışçıl dedi: Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Genişletmek için tıkla... Bu Nanokatalog ismini çok duyuyorum da, bu sitede elden ödeme imkanı bulunuyor mu?
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 3 Mayıs 2017 #14 FPSTutkunu007 dedi: Bu Nanokatalog ismini çok duyuyorum da, bu sitede elden ödeme imkanı bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
FPSTutkunu007 dedi: Bu Nanokatalog ismini çok duyuyorum da, bu sitede elden ödeme imkanı bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
Kaan Adem Denge Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nilüfer, Bursa , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #15 FPSTutkunu007 dedi: Bu Nanokatalog ismini çok duyuyorum da, bu sitede elden ödeme imkanı bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Elden var mı bende kesin bilmiyorum ama hazır para varsa elinde banka hesapları var sitelerinde hesaba havale yolu ile alabilirsin.
FPSTutkunu007 dedi: Bu Nanokatalog ismini çok duyuyorum da, bu sitede elden ödeme imkanı bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Elden var mı bende kesin bilmiyorum ama hazır para varsa elinde banka hesapları var sitelerinde hesaba havale yolu ile alabilirsin.