Sapphire RX 590 alınır mı?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve GPU olarak Sapphire RX 590 Nitro+ S.E almak istiyorum fakat Sapphire markası yerine Asus ROG Strix RX 580 O.C mi alsam bilemedim. Sapphire nasıl bir marka, Asus ve Sapphire soğutucuları nasıl ve uzun süre dayanır mı ? Monitörüm ise Asus'un 21,5" FreeSync 75Hz'lik VP228QG Monitörü.

Son düzenleme:
Fiyat bakımından 280 Dolar yani RX 590 ile aynı fiyata gelmesi lazım, performans bakımından GTX 1070 ile eşit.
Çıkma olasılığı kesin ise bekleyip oyun performansına bakarım, sonra kararımı veririm öyleyse. Öte yandan Sapphire nasıl bir marka sağlamlık ve kalite açısından ?

Çıkma olasılığı kesin ise bekleyip oyun performansına bakarım, sonra kararımı veririm öyleyse. Öte yandan Sapphire nasıl bir marka sağlamlık ve kalite açısından ?
Şu an kesin gibi bütün markalar açığa çıkmış, Sapphire fena değil bence. Isılarda şu şekilde,
369769

RTX 2060'da 350 Dolar olacaktı :) GTX 1160 Ti en az 1800-2000 TL olur.
Bu kart 280 Dolar'a gelecek ve bizde KDV var. 1800 civarı olması lazım çünkü RX 590 da 280 Dolar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı