Sapphire kartlar soğutmada diğer markalardan biraz daha geride. Ancak bu seviye ekran kartlarında bu dereceler normal. Technopat'ın ve diğer sitelerin kart incelemeleri var. Bakıp inceleyecek olursan bu değerlerin normal olduğunu görürsün.
AMD'nin Polaris 30 mimarili yeni ekran kartı RX 590'ı inceliyoruz. Masamızda AMDânin oyunculara son sürprizi RX 590 yer alıyor. Sizin için RX590âı en
Asus Geforce GTX 1660ti çıkmış bulunmakta fakat tek fanlı modeli bile 2300 TL'yi buluyor, Sapphire Nitro+ SE RX 590 ise 1800 TL civarına satılıyor. Sizce hangisi daha mantıklı ? (1660ti çift fanlı modeli 2600 TL civarında)
Rx 590 şu an HepsiBurada'da 1535TL'den satılıyor. Aradaki fiyat farkına göre iyi düşünün. Fiyat/Performans olarak bu paraya gerçekten çok iyi bir tercih.
Sapphire Nitro+ RX 580 8GB kullanıyorum, 1 ay kadar önce aldım. İşlemcim yüzünden darboğaz yaşamama rağmen mükemmel bir performans gösteriyor. Ben Thailand'da yaşıyorum RX580'i 800₺'ye aldım, eğer Türkiye'de uygun fiyat yakalabilirsen kesinlike RX590 tavsiye ederim.
Sapphire Nitro+ RX 580 8GB kullanıyorum, 1 ay kadar önce aldım. İşlemcim yüzünden darboğaz yaşamama rağmen mükemmel bir performans gösteriyor. Ben Thailand'da yaşıyorum RX580'i 800₺'ye aldım, eğer Türkiye'de uygun fiyat yakalabilirsen kesinlike RX590 tavsiye ederim.
Burada Sapphire Nitro+ RX590 SE 8GB versiyonunun fiyatı indirimlerle beraber 1600 TL'ye kadar düşüyor, Sormak istediğim soru ise senin kartının sıcaklığı nasıl oluyor, Sapphire fanları nasıl ?