Sapphire RX 590 Nitro+ 2000TL'ye alınır mı?

Bütçe
2000

Draxert

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Elimde olan GTX 1050 Ti'ı satıp bir arkadaşımda olan RX 590 Sapphire Nitro+ specieal Edition ekran kartını 2000TL'ye almayı düşünüyorum 1050 Ti'ı 2000TL'ye sattım. Üstüne para koymadan alacağım. Çocuğun dediğine göre bir sorun sıkıntı yok alırken de deneyeceğim. Sizce alınır mı?

Fiyatına göre çok ucuz biraz şüphe ile yaklaş kart ne kadar kullanılmış, arızası var mı, mining yapılmışmı sor ve FurMark test sonuçlarını iste eğer değerler iyi ise almanı öneririm.

Fiyatına göre çok ucuz biraz şüphe ile yaklaş kart ne kadar kullanılmış, arızası var mı, mining yapılmışmı sor ve FurMark test sonuçlarını iste eğer değerler iyi ise almanı öneririm.

590-80 serisi arıza bakımından popüler biraz. Eğer tamir geçmişi yoksa ve güveniyorsan çok güzel bir yükseltme olur.

Kendisi arkadaşım bu arada güvenmekten yana bir sıkıntı yok lakin şu an FurMark testi yaptırdım ve bilgisayar testi yaparken donuyor. Kendisinin evinde oynamışlığım var bu kartı 1-2 saat oyun oynardık ve hiçbir sıkıntı donma yaşamazdık. FurMark testinde donma amacı nedir sizce hocam. Fiyatı da düşük yapma sebebi zamanında aynı güzelliği benim ona yapmam😁

Kendisi arkadaşım bu arada güvenmekten yana bir sıkıntı yok lakin şu an FurMark testi yaptırdım ve bilgisayar testi yaparken donuyor. Kendisinin evinde oynamışlığım var bu kartı 1-2 saat oyun oynardık ve hiçbir sıkıntı donma yaşamazdık. FurMark testinde donma amacı nedir sizce hocam. Fiyatı da düşük yapma sebebi zamanında aynı güzelliği benim ona yapmam😁
Ekran kartı kitleniyor hocam sebebi o. Ya çok yüksek sıcaklıklara ulaşıyor ve frekans kısıyor ya da arızası vardır. Sıcaklıklar nasıldı?

Ekran kartı kilitleniyor hocam sebebi o. Ya çok yüksek sıcaklıklara ulaşıyor ve frekans kısıyor ya da arızası vardır. Sıcaklıklar nasıldı?

Hocam sıcaklıkları maksimum 75 dereceyi gördüm Odyssey oynarken FurMark'da saçma bir şekilde kapanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı