Sapphire Nitro+ OC Gold 50th Radeon RX 590 11289-07-20G 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı en uygun fiyata sadece incehesap.com'da
www.googleadservices.com
İki ekran kartı arasında nasıl bir fark var?
Ekran kartı hariç diğer bileşenleri aynı olan bir sistemde Sapphire sistem 135 TL daha fazla. Bu farka değer mi sizce? Ne kadarlık FPS farkı olur?
Şimdiden teşekkürler.
Ekran Kartı GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD Gigabyte RX Vega 56 Gaming OC 8GB PCI-e 3xHDMI 3xDP incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!
Ekran Kartı GV-RXVEGA56GAMING OC-8GD Gigabyte RX Vega 56 Gaming OC 8GB PCI-e 3xHDMI 3xDP incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!
Reiz sana saygım sonsuz bilgine de ama ayıp ettin ya
Aynı sistemler sadece DADG2 deki fark 35 di ya 135 oldu 100Tl daha ucuzladı o yüzden sordum. Sen demiştin fark yok diye sadece kasa kötü diye Ben de MB501L yi bekleyip alırım diye düşündüm.
Reiz sana saygım sonsuz bilgine de ama ayıp ettin ya
Aynı sistemler sadece DADG2 deki fark 35 di ya 135 oldu 100Tl daha ucuzladı o yüzden sordum. Sen demiştin fark yok diye sadece kasa kötü diye Ben de MB501L yi bekleyip alırım diye düşündüm.
Ne demek reiz şaka yaptım senin fikrin çok önemli benim için. Şimdi bu DADG2 deki sistemi MB501L ile alsam gıgabyte ekran kartı nasıldır ? Sapphire ile pek fark olur mu ?
(Önceden bir pişmanlık yaşadım o yüzden bu kadar sorguluyorum dostum k.b)