Sapphire RX 590 PULSE FPS ve Sıcaklık Değerleri nasıldır?

Oyunlarda max 82 derece gördüm. Alacaksan şuradan almanı tavsiye ederim. Nitro+ modelini alırsan daha iyi soğutmaya sahip olursun. Ben de bu siteden PULSE modelini almıştım. 1333TL ve 1390 TL arasında pek fark olamdığı için senin yerinde olsam Nitro+ modelini alırdım. Ben alırken aralarında 300 lira fark vardı o yüzden PULSE modelini almıştım.

Son düzenleme:
Kim önermişse seni kazıklamak istiyor aynı ekran kartı 1384 TL'ye satılıyor : Sapphire Radeon RX590 PULSE 8GB GDDR5 256 Bit 11289-06-20G Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yada Sapphire RX 590 8G D5 PULSE 11289-06-20G GDDR5 256 Bit 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kazıklıyor olarak düşünmek yerine arkadaş belkide internet alışverişi yerine Vatan,Teknosa,Mediamarkt gibi yerlerden almak istiyordur o yüzden bu linki paylaşmış olabilir.

Toplayacağın sistem bileşenlerini bizimle paylaşırsanız daha güzel bir sistem haline getirme imkanımız olur , bunun dışında Sapphire Nitro+ almanı öneririm . ROG Strix değil . Pulse hiç değil tabi ki .

nvıdıa almanı tavsiye ederim sıcaklık sorununda en iyi onlar fakat rx 590 nitroda herhangi bir sorun yaşamzsın GPU en fazla tüketen oyunlarda max 85 dereceyi görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…