Sapphire RX 590 siyah ekran veriyor

Umut Tekmen

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, akşam bilgisayarı kapattığımda herhangi bir sorun barındırmıyordu. Ekran kartı da aynı şekilde. Fakat sabah bilgisayarı açtığımda ekran kartı bilgisayar açılınca monitöre görüntüyü yansıtmıyor ve aynı zamanda ekran kartındaki fanlar devreye girmiyordu.
Ancak ekran kartına elektrik gidiyordu. Bunu üstündeki aydınlatmadan anladım.
Aklıma gelen tüm çözümleri denedim ve sonuç alamadım. En son aklıma eski bilgisayarımdaki ekran kartını takarak denemek oldu ve sonuç başarılıydı. Böylelikle sorunun ekran kartında olduğundan emin oldum. Bilgisayar tamircisine götürmeden önce forum üzerinden fikir almak istedim. Çözüme yönelik düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız minnettar kalırım.

Dosya Ekleri

• resim1.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 54
  • resim2.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de RX580 kullanıyorum. Bende de aynı sorun var. RAM'i çıkarıp takarak çözdüm ama tekrar oldu. Yine aynısını yaptım, son Radeon güncellemesinden de şüphelenmiyor değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de RX580 kullanıyorum. Bende de aynı sorun var. RAM'i çıkarıp takarak çözdüm ama tekrar oldu. Yine aynısını yaptım, son Radeon güncellemesinden de şüphelenmiyor değilim.
Evet, güncellemelerdende şüphelenmiyor değilim. Sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu anlamak çok zor. Dediğiniz yöntemi denedim fakat işe yaramadı. Yine de teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…