Sapphire RX 590 Special Edition ile Gold Edition Aynı Performansı Verir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir ekran kartı alacağım Nanokatalog hakkında aldığım yanıttan sonra farklı bir siteden almaya karar verdim. 50. Yıl özel Gold versiyon RX 590'ı gördüm, size sorum bu iki ekran kartı da aynı performansı verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla GPU'ları aynı. Bu yüzden performansda fark olacağını sanmıyorum. O isimler dış tasarım ve soğutma kısmına yönelik diye biliyorum.

Bildiğim kadarıyla GPU'ları aynı. Bu yüzden performansda fark olacağını sanmıyorum. O isimler dış tasarım ve soğutma kısmına yönelik diye biliyorum.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Hangisinin soğutma kısmının daha iyi olduğunu da söyler seniz çok mutlu olurum

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Hangisinin soğutma kısmının daha iyi olduğunu da söyler seniz çok mutlu olurum
Valla ikisinide bilmiyorum. Ben ikisi de RX 590 olduğu için ve MSI ve ASUS da sistem böyle işlediği için öyle dedim.

Yanlış hatırlamıyorsam Special Edition 8400 mHz, Gold Edition 8000 mHz. Aralarındaki fark bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…