Kimsenin kafasına zorla silah dayamıyoruz ya, bütçe olarak çıkabiliyorsa alsın diyorum zaten. Verdiğin farka kıyasla 2 kat kas gücü, ekstra 4 GB VRAM ve Encoder desteği. Az biraz düşünmek zor olmasa gerek.
Az mantık dedim zaten. O da yoksa zorlamana gerek yok. Yukarıda saydıklarımdan bir şey anlamadığına eminim. Anlasan hakaret etmek yerine mantık çerçevesine tartışırdın.
Mantıklı kardeşim bak şimdi, mevzu kartın daha iyi olup olması değil o 4 GB diğeri 8 GB değil mevzu konumuz o şahısın o bütçeye çıkıp çıkamaması her konunun altında yazıyorsunuz 1000 TL daha ver bunu al 10000 TL daha koy araba al o adamın bütçesi buna yetiyor ki bunu alıyor. Zaten imkanı olmuş olsa gider daha yüksek model alır sen şimdi imkanın olsa sokakta yaşar mısın yaşamazsın gider en azından kirada oturursun. Anladın var sayıyorum.