Sapphire RX 6500 XT 4 GB alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda sistem toplayacağım ve bu ekran kartını almak istiyorum. İşlemcim; i5 10400F. Fakat çoğu videoda gördüğüme göre bazısı WattMan olur diyor, bazısı 1 sene sonra çöp olur diyor, bazısı da oyun dışında hiçbir işine yaramaz diyor. Sizin düşünceniz nelerdir? Bu kart hem performans olarak hem de fiyat olarak mükemmel bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence alınır, param olsa alırdım

1 seneye çöp olur diyenler ile mahallede bulunan bilgisayarcının bilgileri aynı.
Alınır. PCI-e 4.0 ile kullanırsan 1650'yi solluyor ve 1650 Super'in ensesinde kalıyor. PCI-e 3.0 ile kullanırsan yine 1650'yi solluyor.

1 seneye çöp olur diyenler ile mahallede bulunan bilgisayarcının bilgileri aynı.
Alınır. PCI-e 4.0 ile kullanırsan 1650'yi solluyor ve 1650 Super'in ensesinde kalıyor. PCI-e 3.0 ile kullanırsan yine 1650'yi solluyor.
maalesef 10. nesil işlemci kullanacağım için 4.0 kullanamıyorum ama teşekkür ederim.

Ben de 1 hafta önce aldım. Youtubeda bazı yabancı kanallar incelemelerinde gömüyolar ama onlardaki fiyat oranlarıyla bizdeki arasında uçurum var malesef. Fiyatına göre şuan ülkede alınabilecek en f/p ürünü kart. Ultra high görüntü kalitesi manyaklığın yoksa benim gibi online oynayıp ayarları en düşüğe çekip sadece gerekli şeyleri açarsan bir sıkıntı yaşamadan kullanırsın kartı.

maalesef 10. nesil işlemci kullanacağım için 4.0 kullanamıyorum ama teşekkür ederim.
4.0 anakart ve bu ekran kartı ile i3 12100f işlemci çok güzel sistem olur. Ben de yeni aldım. Ve dünden bugüne 400 tl artmış. Burası Türkiye hocam. Dünden pahalı yarından ucuz her şey. Lazımsa hemen almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…