The Laurain Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 Performans olarak bir fark var mı? Dosya Ekleri Screenshot_20220520-200944_Hepsiburada.jpg 48,6 KB · Görüntüleme: 125
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Mayıs 2022 #2 Hayır bir fark yok. Sapphire alın
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #3 Asus'un soğutması daha iyi ama sapphire de pek üzmez.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Mayıs 2022 #4 Coderman128 dedi: Asus'un soğutması daha iyi ama sapphire de pek üzmez. Genişletmek için tıkla... Kart zaten ısınan bir kart değil. Ben sapphire modelini kullanıyorum 50 derece üstüne çıkmıyor.
Coderman128 dedi: Asus'un soğutması daha iyi ama sapphire de pek üzmez. Genişletmek için tıkla... Kart zaten ısınan bir kart değil. Ben sapphire modelini kullanıyorum 50 derece üstüne çıkmıyor.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #5 Klosie dedi: Kart zaten ısınan bir kart değil. Ben sapphire modelini kullanıyorum 50 derece üstüne çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun?
Klosie dedi: Kart zaten ısınan bir kart değil. Ben sapphire modelini kullanıyorum 50 derece üstüne çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun?
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Mayıs 2022 #6 Coderman128 dedi: Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Warthunder,(Ultra) Rainbow(Ultra) AAA Hikayeli oyunlar(Genelde medium-high arası) oynuyorum. Oyununa göre değişiyor. Kartın kaldırabileceği en yüksek ayarlara getiriyorum.
Coderman128 dedi: Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Warthunder,(Ultra) Rainbow(Ultra) AAA Hikayeli oyunlar(Genelde medium-high arası) oynuyorum. Oyununa göre değişiyor. Kartın kaldırabileceği en yüksek ayarlara getiriyorum.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #7 Klosie dedi: Warthunder,(Ultra) Rainbow(Ultra) AAA Hikayeli oyunlar(Genelde medium-high arası) oynuyorum. Oyununa göre değişiyor. Kartın kaldırabileceği en yüksek ayarlara getiriyorum. Genişletmek için tıkla... Baya ilginçmiş benim 6600 720p'de 77 derecenin üzerine çıkıyor aşağı yukarı.
Klosie dedi: Warthunder,(Ultra) Rainbow(Ultra) AAA Hikayeli oyunlar(Genelde medium-high arası) oynuyorum. Oyununa göre değişiyor. Kartın kaldırabileceği en yüksek ayarlara getiriyorum. Genişletmek için tıkla... Baya ilginçmiş benim 6600 720p'de 77 derecenin üzerine çıkıyor aşağı yukarı.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 20 Mayıs 2022 #8 Coderman128 dedi: Baya ilginçmiş benim 6600 720p'de 77 derecenin üzerine çıkıyor aşağı yukarı. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam 6600 biraz fazla ısınan bir kart belki o yüzdendir. Fakat 6500 yapısı gereği çok az ısınıyor. Daha alalı 2 ay falan oldu belki sonralardan ısı sonuçları yükselebilir emin değilim.
Coderman128 dedi: Baya ilginçmiş benim 6600 720p'de 77 derecenin üzerine çıkıyor aşağı yukarı. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam 6600 biraz fazla ısınan bir kart belki o yüzdendir. Fakat 6500 yapısı gereği çok az ısınıyor. Daha alalı 2 ay falan oldu belki sonralardan ısı sonuçları yükselebilir emin değilim.
The Laurain Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #9 Coderman128 dedi: Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto V; Çok zorlamamak için high yeterlidir. Sea of Thieves; Mythical Rust; PvP oyun olduğu için Low ayarlarda oynamayı tercih ediyorum. Coderman128 dedi: Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba?
Coderman128 dedi: Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Grand Theft Auto V; Çok zorlamamak için high yeterlidir. Sea of Thieves; Mythical Rust; PvP oyun olduğu için Low ayarlarda oynamayı tercih ediyorum. Coderman128 dedi: Hangi oyunları hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba?
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #10 The Laurain dedi: Grand Theft Auto V; Çok zorlamamak için high yeterlidir. Sea of Thieves; Mythical Rust; PvP oyun olduğu için Low ayarlarda oynamayı tercih ediyorum. Bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba? Genişletmek için tıkla... GTA 5'de zorlanmaz diğer oyunları da ilk defa duydum. FPS testeri varsa bakabilirsin.
The Laurain dedi: Grand Theft Auto V; Çok zorlamamak için high yeterlidir. Sea of Thieves; Mythical Rust; PvP oyun olduğu için Low ayarlarda oynamayı tercih ediyorum. Bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba? Genişletmek için tıkla... GTA 5'de zorlanmaz diğer oyunları da ilk defa duydum. FPS testeri varsa bakabilirsin.