Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 20 Mayıs 2022 #11 The Laurain dedi: Grand Theft Auto V; çok zorlamamak için high yeterlidir. Sea of Thieves; mythical. Rust; PvP oyun olduğu için Low ayarlarda oynamayı tercih ediyorum. Bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba? Genişletmek için tıkla... Bir zahmet kartı hakkıyla kullan. FurMark'ta bir sıkıntı yoksa oyunlardaki grafik ayarları Full'e geç.
The Laurain dedi: Grand Theft Auto V; çok zorlamamak için high yeterlidir. Sea of Thieves; mythical. Rust; PvP oyun olduğu için Low ayarlarda oynamayı tercih ediyorum. Bu oyunlarda kaç FPS alırım acaba? Genişletmek için tıkla... Bir zahmet kartı hakkıyla kullan. FurMark'ta bir sıkıntı yoksa oyunlardaki grafik ayarları Full'e geç.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #12 The Laurain dedi: Grand Theft Auto V; Çok zorlamamak için high yeterlidir. Genişletmek için tıkla... GTA 5 Very High ayarlar (Grass Quality Normal) 70-80 FPS alıyorum 3200G işlemci ile.
The Laurain dedi: Grand Theft Auto V; Çok zorlamamak için high yeterlidir. Genişletmek için tıkla... GTA 5 Very High ayarlar (Grass Quality Normal) 70-80 FPS alıyorum 3200G işlemci ile.