Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #21 Süleyman Pro dedi: Sorun basit bir şeyse göz ardı edilebilir. Ama okuduğum kadarıyla siyah ekran, oyunda hata vermesi gibi birçok şey bana göre büyük sorunlardan. Genişletmek için tıkla... Öyle değil sorunlar büyük olabiliyor ama basitçe çözülüyor.
Süleyman Pro dedi: Sorun basit bir şeyse göz ardı edilebilir. Ama okuduğum kadarıyla siyah ekran, oyunda hata vermesi gibi birçok şey bana göre büyük sorunlardan. Genişletmek için tıkla... Öyle değil sorunlar büyük olabiliyor ama basitçe çözülüyor.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 9 Aralık 2022 #22 R3 3100 ile 6600 XT kullanıyorum. Darboğazı iliklerime kadar hissetmeme rağmen bir sorun yaşamadım.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #23 Süleyman Pro dedi: Sorun basit bir şeyse göz ardı edilebilir. Ama okuduğum kadarıyla siyah ekran, oyunda hata vermesi gibi birçok şey bana göre büyük sorunlardan. Genişletmek için tıkla... Adam sana çözümü basit demek istiyor sen hala aynı şeyi tekrarlıyorsun.
Süleyman Pro dedi: Sorun basit bir şeyse göz ardı edilebilir. Ama okuduğum kadarıyla siyah ekran, oyunda hata vermesi gibi birçok şey bana göre büyük sorunlardan. Genişletmek için tıkla... Adam sana çözümü basit demek istiyor sen hala aynı şeyi tekrarlıyorsun.