Sapphire RX 6600 nasıldır?

Kart güzel. Ben de kullanıyorum bir sorunu yok şuanlık. Site de güvenilir.

Soğutması çok daha iyi.

Hocam benim de aklımda XFX vardı hatta Tebilon da fiyatı da çok uygundu stokta bitmiş bu dediğinizi de gördüm de siteyi bilmediğim için konu açmadım.

Kart güzel. Ben de kullanıyorum bir sorunu yok şu anlık. Site de güvenilir.

Hangi işlemci ve anakart ile kullanıyorsunuz acaba.

Sistem için toplam bütçe nedir?
11k

Hocam benim de aklımda XFX vardı hatta Tebilon da fiyatı da çok uygundu stokta bitmiş bu dediğinizi de gördüm de siteyi bilmediğim için konu açmadım.

Hangi işlemci ve anakart ile kullanıyorsunuz acaba.
Güvenilirdir. Ben Asus B450M-K II ile Asus Dual RX 6600 kullanıyorum gayet sorunsuz ve stabil.

Güvenilirdir. Ben ASUS B450M-K II ile ASUS Dual RX 6600 kullanıyorum gayet sorunsuz ve stabil.

Hocam peki bu ürün sıfır garantili ürün değil mi? Daha önce kullanılmamış. Bazı siteler belirtmeden ikici el satıyorlar.

Hocam peki bu ürün sıfır garantili ürün değil mi? Daha önce kullanılmamış. Bazı siteler belirtmeden ikici el satıyorlar.
Hocam sıfırdır. İkinci el ürün genelde trendyol hepsiburada gibi farklı satıcılar içeren yerlerde oluyor. 70 TL farka kesinlikle Gençer Gaming'den XFX modeli alın. Gençer Gaming müşteri hizmetleri olarak çok kaliteli yeni çıkmış olmasına rağmen çok iyi destek sunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…