Sapphire RX 6600 Pulse 8 GB sorunlu mu?

5500 TL'nin yukarısı olmamalı diyorsunuz ama GTX 1650 bile 5-6 bin civarlarındayken bu ekran kartının fiyatı normal bence.

Öyle diyorsanız RX 7600 ü alabilirim. Ama dediğim gibi yakın zamanda anakart ve işlemci yükseltmesi yapabilceğimi pek sanmıyorum. Belki birkaç ay sonra.

Bana kalırsa bütçe çıkarsa 7600 alınmalı ileriye dönüklük açısından.

Öyle diyorsanız RX 7600 ü alabilirim. Ama dediğim gibi yakın zamanda anakart ve işlemci yükseltmesi yapabilceğimi pek sanmıyorum. Belki birkaç ay sonra.

Sen 7600'ü al pişman olmazsın. Ben buradayım, bir yere gittiğim de yok. İleride bugün 6600 yerine 7600 aldığın için bol bol şükredersin.

Hocam doğru diyor ileri dönük 7600 iyidir FSR 3 de gelecek değerlendirmeye alınmalı.

Sen 7600'ü al pişman olmazsın. Ben buradayım, bir yere gittiğim de yok. İleride bugün 6600 yerine 7600 aldığın için bol bol şükredersin.
Tamamdır teşekkür ederim, biraz daha araştırma yapacağım ama muhtemelen RX 7600 alırım, aralarındaki fiyat farkı çok az zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…