Eğer alternatif yoksa alınabilir ama PSU C4, değiştirilmesi gerek ve çok oyun oynarsa HDD takviyesi yapması gerekir yoksa o SSD yetmez ve SSD çok da iyi değil az önce baktım diğer bileşenler için kfg yok. Açıkçası sistemler çok da iyi değil indirimlerde ekran kartı zaten 8.5 düşüyor bence sıfır daha mantıklı geldi ikinci el sistemlere bakınca. Hem yeni Ryzen serileri de çıktı ama bütçeniz var ise sıfır tabii ki yoksa ikinci el olarak o kasanın sadece PSU değiştirilmesi gerekir o kadar güvenli olması için ve oyun içinde hard disk takviyesi.
Önerebileceğiniz bir PSU var mı? Bir de bu sistem darboğaz yapar mı sıvı soğutmaya gerek var mıdır sizce? Aldıktan sonra yanına M.2 SSD takmayı düşünüyorum 500 GB'lık.
Önerebileceğiniz bir PSU var mı? Bir de bu sistem darboğaz yapar mı sıvı soğutmaya gerek var mıdır sizce? Aldıktan sonra yanına M.2 SSD takmayı düşünüyorum 500 GB'lık.
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim görüşleriniz için. Önerebileceğiniz PSU var mı peki? Bir de bu sistem piyasada ki güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatır mı?
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim görüşleriniz için. Önerebileceğiniz PSU var mı peki? Bir de bu sistem piyasada ki güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatır mı?
Kasaya pek takılmıyorum ileride belki değiştirebilirim onu ama PSU'yu değiştireceğim zaten SSD'yi de 500 GB'lık M.2 alıp ikili yapacağım. Sistem güncel oyunları yüksek ayarlarda oynatır mı iyi mi?