Sapphire RX 6650 XT alınır mı?

Yer
İzmir
Selam, oncelikle kartin gucunun ben de farkindayim ama burada mevzu marka model. Pulse hakkinda cok şey okudum genellikle yorumlar olumlu. Yine de ben bir emin olmak istedim artik konu acmaya degmeyecek ufak sorularim da var. Sizce bu marka model iyi mi?

Diğer modellere göre ısı değerleri daha kötü, eyvallah da gereksiz yükleniliyor Sapphire'ciğime bence. Aynı modelin 6600'ü ile eski tip, neredeyse tamamen kapalı kasada 5 dakika FurMark testi yaptım, 67 derece gördü max.

Aynı fiyata ya da az bir fark olan durumlarda başka AIB partner kartı seçebilirsiniz ısı değerlerine göre ama uyguna bulduysanız öcü görmüş gibi kaçmamak gerek bence.

DLSS 3.0'ın RTX3xxx serisine gelmiceğini duyunca gelen pişmanlık hissi.

Çevremde kullanan insanlar var. Aynı model ve markanın farklı modellerini. Olumsuz herhangi bir şey soylemiyorlar. Memnunlar. Ufak sorularını da buradan sorabilirsin. Herhangi bir bilgim varsa yardımcı olurum.

ASUS Dual 6650 XT kullanıyorum 68 derece üstünü zor görüyorum.

DLSS tamam güzel de fazla abartılıyor,performansa bir alıyorsun görüntü çamur oluyor.

Bu bütçede hangi NVIDIA kartı alacak acep? DLSS tamamen alternatifsiz de değil, FSR denen bir şey var. GameBooster 3060Ti hala 7.300 civarındaysa alınır ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…