Sapphire RX 6700 XT Pulse alınır mı?

Bütçe
13000

MrHuston

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 1005g1 INTEL UHD GRAPHICS SAMSUNG 3200Mhz 4 Gb Ram
İnternetten baktığımda 70-75 derecelerde olduğunu gördüm. Bu ekran kartı nasıldır alınır mı? Uzun süreli kullanımda problem yaratır mı? Çok mu ısınıyor?

Sıfır fiyatını hak etmiyor eski nesil olduğundan dolayı.

Ekran kartını 0 almak zorundayım 4060 Ti 8 GB'dan % 3 daha iyi olup daha çok VRAM'i var. Başka 0 almak zorun olduğum için eski nesil karta baktım. Sapphire'nin bu modeli alınır mı? Sorun yaratır mı? Peki sizin önereceğiniz ekran kartı nedir? İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

2. el bulabiliyorsan al eğer 0 almak istiyorsan 5K koyup 7700XT alabilirsin ama 2.elde RX 6800 6900 bulabiliyorsan al derim.

0 almak istiyorsan 1K verip, 3 fanlı bir üst modeli alabilirsin.

Ayrıca AMD ekran kartları fan kullanımı yüksek derecelerde devreye giriyor. 70C'lerde genellikle %50 de dönüyor, kendim RX 6900XT kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 0 almak zorundayım. Bu model referans modeli olduğundan pek önerilmediğini gördüm. Bu modeli alsam ne gibi sıkıntılar yaşarım. İlgin ve alakan için teşekkür ederim.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...af9-192-bit-gddr6-12-gb-fiyati,632109467.html hocam arkadaşın önerdiği ekran kartı nasıldır. Referans kart olduğundan pek önerilmediğini gördüm ama.

@NoBMPR R8 @Silinen üye peki ya bu ekran kartı alınır mı? Yoksa diğer 2 önerdiiniz kart mı alınır.

Son düzenleme:
attığım model %15 daha performanslı ve 3 fanlı ayrıca 6000 serisi overclock için daha avantajlı

Attığım model %15 daha performanslı ve 3 fanlı ayrıca 6000 serisi overclock için daha avantajlı.

İnternetten oyun ve FurMark testlerine baktım FurMark 75 oyun testleri 64 derece Max gözüküyordu. Oyun performansı olarak RX 6700 XTninki daha iyi diye RX 6700 XT düşünüyorum. Hem overclock yapıp RX 6750 XT formuna getirmeye çalışacağım.

overclock videom var senin kart için değerler değişir ama bin lira için o aradaki fark değer söyleyeyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutmasının daha kötü ve fanların durmadan çalışması uzun vadede problem yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…