Sapphire RX 7600 Pulse vs Gigabyte RX 7600 Gaming OC

Makaleler
17
Yer
İzmir
Arkadaşlar selamlar. Belki şu konulardan gördünüz;

Sonunda ortaya çıktı ve ücret iadesi oluyor RX6700'üm. Bende hem sıfır ve 2.el baktım ancak 2. ele güvenemedim. Garantili yok gibi bir şey RX6600'ler. Bende Amazon'dan faizsiz taksitle sattığı için 2 kart arasında kaldım. Hangisi daha iyi acaba?

Şimdi şöyle taksitle aldığım için bunlardan birini alacağım. Hem 4 ay iade gelecek kendisini fitleyecek gibi olacak. Önceden 6 ay taksit için 1600 ödüyordum şimdi 5 taksit 2000 ama yapacak bir şey yok.

Gigabyte 3 fanlı olmasından ve daha büyük bloğa sahip olmasından ötürü daha avantajlı ki aralarında fiyat farkı da yok. Satıcı hakkında bir fikrim yok ama Sapphire modeli Sinerji satıyor ve güvenilir.

Gigabyte modelini DEY diye bir satıcı satıyor ve herkes 1 puan vermiş. Ondan kaynaklı biraz soğuk bakıyorum.

11.650'ye TEBILON var ama 1K artıyor işte.

Gaming OC daha mantıklı, yanılmıyorsam Sapphire'in üst modeli olan Nitro modeline denk.

Gigabyte modelini dey diye bir satıcı satıyor ve herkes 1 puan vermiş. Ondan kaynaklı biraz soğuk bakıyorum.

11.650'ye Tebilon var ama 1K artıyor işte.

Aslında bakıldığı zaman 7600 için 3 fanlı bir soğutmaya gerek yok. Sapphire de gayet iyi iş görecek ve sorun çıkartmadan kullanacaksınız. Ama gerek Gigabyte modeli 3 fanlı ve de ufak da olsa RGB aydınlatmaya sahip olduğu için satmak istenildiğinde daha rahat satılacak. 11k bantlarına çıktıktan sonra 4060 almak çok daha mantıklı olabilir bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Yerinizde olsam ya 4060'a zorlar ya da Sapphire çeker keyfime bakarım.

Hocam 4060 çıkacağım zaman taksit fiyatı ve süresi vs artıyor. Zaten iade geleceği için 3-4 ay rahat olcam. 4060 amazon'da 1K veya 2K ucuz olsa alırdım direkt.

Ben kasa küçük olduğundan 240mm sapphire pulse aldım sinerjiden.2 haftadır problem yok

monitoru anakarta takmisim,goruntuyu igpu dan aldi.
Aksam ekran kartina baglayip dener haber ederim.

Star wars outlaws,ayarlar yüksek,işlemci 5600g,anakart b450m.
160watt çekti,sıcaklık 75-78 arası,fan 2500rpm.
windows masaüstündeyken kart boşta,sıcaklık 40,fan 950,10watt çekiyor.
igpu 18fps vermişti,7600 118fps verdi.Fark büyükmüş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…