Hayır, lakin kodlama dilleriyle de uğraşıyorum. PHP, HTML-CSS, Javascript vs. olarak kast ediyorum. 4060Ti ile 7700XT arasında fark var mı ki bu konuda?
Hayır, lakin kodlama dilleriyle de uğraşıyorum. PHP, HTML-CSS, Javascript vs. olarak kast ediyorum. 4060Ti ile 7700XT arasında fark var mı ki bu konuda?
Hayır, lakin kodlama dilleriyle de uğraşıyorum. PHP, HTML-CSS, JavaScript vs. olarak kast ediyorum. 4060 Ti ile 7700XT arasında fark var mı ki bu konuda?
Uzun lafın kısası arkadaşlar, 14K'ya 6 taksitle ayda 2333 ödeyerek alınır diyorsunuz. Daha iyi bir opsiyon seçenek vs'de yok. Ana kart ve darboğaz sorunu da etmez diyorsunuz. Yılbaşı indirimini mi beklesem şimdi mi alsam arasında kaldım.
Bence şimdi almanı öneririm. Çünkü büyük indirimler genelde kasım gibi oluyor ve geçti arada güzel indirim çıkarsa fırsatı değerlendirmek lazım. Çünkü bir daha gelmeyebilir. Yılbaşına özel bir indirim olacağını zannetmiyorum. Geçmiş senelerde olduğunu hatırlamıyorum. Eğer gerçekten indirim güzel ise alınmalı sonra dediğim gibi daha büyük indirimi geçtim aynısı bile gelmeyebilir.