Sapphire RX 7800XT Nitro+ alınır mı?

ghitatr

Femtopat
E. Kartı: Sapphire RX 7800XT Nitro+
İşlemci: Ryzen 5 9600X.
Anakart: Gigabyte B650 Eagle AX.
PSU: Gigabyte 750+80 Gold.
Soğutma: MSI MAG CoreLiquid 360mm a13.
SSD: Kingston 6000/4000 1 TB.
RAM: Bütçe sorun olduğundan geçici 24 GB RAM 5200MHz.

Sapphire Nitro serisi ekran kartlarını nasıl bilirsiniz bir problem var mıdır?

Ayrıca sistem için yorumlarınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia'nın Evga'sı, AMD'nin Sapphire'i.

7800xt iyi bir karttır. 2k kartıdır. Nitro tepe modeldir. Sistem için bütçeniz nedir?

7800xt iyi bir karttır. 2k kartıdır. Nitro tepe modeldir. Sistem için bütçeniz nedir?
60.000k civarında world 6 taksit olma şartıyla...

ek olarak konudaki ürünlerin hepsini satın aldım henüz daha kargoya verilenler var verilmeyenler var

şu an için ayrıca yorumunuz nedir ?

Fena bir sistem değil. 60k bütçeye çok daha iyisi çıkardı tabii fakat World 6 taksit şartı nedeniyle tek bir satıcıdan aldınız sanırım. O sebeple sadece sisteme baktığımda iyi bir sistem. SSD daha iyi olabilirdi, ama hayati bir parça olmadığı için bir şey olmaz. MSI sıvı soğutmalardan çok çekti kullanıcılar. Umarım sorunlu çıkmaz. Ramleri belirtmişsiniz zaten. İleride 2x16 6000mhz cl30 ram taktığınızda canavar gibi sistem. Hayırlı uğurlu olsun.

öncelikle teşekkürler hocam

ortalama 57 civarına falan tamamlamış oldum bu sistemi

bi satıcıdan almış gibi oldum evet 6 taksit world şeklinde olacağından şartlar dahilinde baktım

msi soğutucular için ne gibi olumsuz durum var acaba ? baktığımda herkesin yorumları olumluydu herkes memnundu ama 4.400tlye almıştım 360mm

Hocam kronik. Çok çekti millet. Umarım bu modelde sizi bulmaz bir şey. Ayrıca 9600x'e 360mm çok fazla hocam. Kule tipiyle bile soğutursunuz o işlemciyi. Biraz boşa masraf olmuş.

Hocam kronik. Çok çekti millet. Umarım bu modelde sizi bulmaz bir şey. Ayrıca 9600x'e 360mm çok fazla hocam. Kule tipiyle bile soğutursunuz o işlemciyi. Biraz boşa masraf olmuş.
240mm yeterli olurdu yani ? peki hangi modelleri önerirdiniz

240mm yeterli olurdu yani ? peki hangi modelleri önerirdiniz
240mm de değil. Thermalright Peerless Assassin 120 SE. Hava soğutma. Önerdiğim model çoğu 240mm sıvı soğutmadan performanslı. Her türlü soğuturdu 9600x'i. O bütçeyi de rame aktarırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…