Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X şu an alınır mı?

R. Berat YAŞAR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5800x3D / Gigabyte X570 Aorus Elite (Rev 1.0) / Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 /PowerColor Red Devil RX 6750XT OC- MSI NVIDIA GeForce RTX2070 Gaming Z / ADATA 256GB XPG SX6000 PRO NVMe M.2 SSD / Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB HDD / CM MasterLiquid ML240L / Dark N10 PRO / High Power 850W 80+ Gold 14cm
Meslek
Harita Mühendisi
Merhaba, normalde RX 6750 XT kullanıyorum ancak bu Sapphire RX 7900 XT 26.500 ₺ fiyatında sizce alınır mı? Ya da başka tavsiye edebileceğiniz kart var mı? Ve Sapphire Nitro+ Vapor X modeli soğutması nasıldır?

XFX 7900 XT modelini kullanıyorum. Adana'da yaşıyorum. Max 64 derece 4K Ultra ayarlarda Cyberpunk oyununda. Vapor çok çok daha sağlam soğutması var.

Merhaba, normalde RX 6750 XT kullanıyorum ancak bu Sapphire RX 7900 XT 26.500 ₺ fiyatında sizce alınır mı? Ya da başka tavsiye edebileceğiniz kart var mı? Ve Sapphire Nitro+ Vapor X modeli soğutması nasıldır?

Hocam Sapphire almayın lütfen, sonra konu açarsınız driver gidip geliyor diye, en kötü XFX alın o daha iyi.

Ben driver sorunu yaşamadım. Düzeltmişler galiba WattMan sorununu.

Ben driver sorunu yaşamadım. Düzeltmişler galiba WattMan sorununu.

Hocam WattMan zaten kartla alakalı bir şey değil, Sapphire kartlar normallerine göre daha çok arıza çıkartıyorlar, RX6800 alan arkadaşımın kartı 90 derecelerin altına inmiyor yükteyken.

XFX 7900 XT modelini kullanıyorum. Adana'da yaşıyorum. Max 64 derece 4K Ultra ayarlarda Cyberpunk oyununda. Vapor çok çok daha sağlam soğutması var.

Hocam bende normalde PowerColor Red Devil 6750 XT var ancak aşırı ısınıyor bazı oyunlarda 200watt çektiğinde 80 dereceyi görüyor fanı %70 falan yapsam 77 dereceye düşüyor. O yüzden bu yeni modele geçmek istiyorum ama Sapphire'de herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Sapphire modeli gayet iyidir bir sorun çıkarmaz.

Zaten şu an yeni modellerde AMD kartlarda hatalar minimuma indi ama bu Sapphire Nitro Vapor soğutma konusunda nasıldır önceki AMD kartımda çok sıcak çalışıyordu. Bunlarda durum nasıldır bilmiyorum.

Hocam WattMan zaten kartla alakalı bir şey değil, Sapphire kartlar normallerine göre daha çok arıza çıkartıyorlar, RX6800 alan arkadaşımın kartı 90 derecelerin altına inmiyor yükteyken.

Vallahi benim önceki kullandığım RX 6750 XT de oyunlarda 80 derecede çalışıyor Full yükte. Bu modellerdede aynı mıdır acaba.

Zaten şu an yeni modellerde AMD kartlarda hatalar minimuma indi ama bu Sapphire Nitro Vapor soğutma konusunda nasıldır önceki AMD kartımda çok sıcak çalışıyordu. Bunlarda durum nasıldır bilmiyorum.

Sapphire Vapor-X modelinin soğutma bloğu eşek gibi büyük olduğu için şu an piyasadaki en iyi soğutmaya sahip model.

Sapphire Vapor-X modelinin soğutma bloğu eşek gibi büyük olduğu için şu an piyasadaki en iyi soğutmaya sahip model.
Anladım peki ben 26500 tl ye aldım şuanki şartlarda sizce bu fiyat nasıl? 12 taksit yaptırdım.

Anladım peki ben 26500 tl ye aldım şuanki şartlarda sizce bu fiyat nasıl? 12 taksit yaptırdım.

Vapor-X piyasadaki en iyi model olduğu için fiyat olarak normal bence. Bazen indirim oluyor fiyat düşebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…