Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X şu an alınır mı?

Vapor-X piyasadaki en iyi model olduğu için fiyat olarak normal bence. Bazen indirim oluyor fiyat düşebiliyor.
Valla hocam indirim olsa en fazla 2-3 düşer zaten 12 ay taksitli aldığım için çok fazla fiyatta düşmeyeceği için beklememe değmez zaten doların ne olacağı bellide değil

Valla hocam indirim olsa en fazla 2-3 düşer zaten 12 ay taksitli aldığım için çok fazla fiyatta düşmeyeceği için beklememe değmez zaten doların ne olacağı bellide değil

İndirimli almak her zaman daha iyidir ama indirim filan bekleyemem dersen o başka tabi Çoktan sipariş vermişsin zaten.

İndirimli almak her zaman daha iyidir ama indirim filan bekleyemem dersen o başka tabi Çoktan sipariş vermişsin zaten.
Evet peki bu ekran kartı ile ryxen 7 5800x3d dar boğaz yapmaz demi

Darboğaz yapacağını düşünmüyorum fakat netten benchmark testlerini izleyerek karar vermeni tavsiye ederim.
Anladım hocam teşekkürler. Peki Amazon.com.tr bu ürün ile vapor arasında ne gibi farklar var bu daha uygun gibi fiyatı.

Bu model de gayet iyi rahat alınır. Şimdi baktım Vapor-X modelinin saat frekansları daha yüksek.
Valla hocam şimdi bu arasındaki fiyat farkına göre hangisi sizce mantıklı bana saf gücü yüksek olması ve soğutması iyi olması lazım.

Valla hocam şimdi bu arasındaki fiyat farkına göre hangisi sizce mantıklı bana saf gücü yüksek olması ve soğutması iyi olması lazım.

Bana kalırsa Vapor-X almakla en iyi kararı vermişsin. Güle güle kullan

26k iyi fiyat 23K idi dolar 23 24 TL iken.

O kart ile 2K ve 4K oynaman lazım. 1080p düşünme bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…