Sapphire RX 7900 XT Nitro+ Vapor-X şu an alınır mı?

Hocam ben öyle düşünemiyorum ya, kötü geliyor bana.

Çünkü siz öyle düşünüyorsunuz. Her sorun yaşadığınız markaya kötü derseniz olmaz. Neyse siz bilirsiniz.

Hocam ben öyle düşünemiyorum ya, kötü geliyor bana.

Arkadaşınızin RX6800 ile olan süreci nasıl devam etti? Garantiye gonderildiyse kart, iade oldu mu? Aynı kartı (Pulse)aldım açıp acmamakts tereddüt etmeye başladım

Arkadaşınızin RX6800 ile olan süreci nasıl devam etti? Garantiye gonderildiyse kart, iade oldu mu? Aynı kartı (Pulse)aldım açıp acmamakts tereddüt etmeye başladım.

Hocam FSR falan kullanarak ısıyı düşürüyor ama şu anlık hiçbir şey yapmadı.

Hocam FSR falan kullanarak ısıyı düşürüyor ama şu anlık hiçbir şey yapmadı.
Garantiye göndersin hocam eğer kart kronik ısı problemliyse iade yada değişim istesin yapmazlarsa tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun küçük şehirde iseniz 2-3 haftada çözülür değilseniz 6 aya kadar çıkabiliyor.

Hocam söyledim ama ne yaptı bilmiyorum şu aralar pek konuşmuyoruz.

Merhaba konuyla bir tık alakasız olacak ama bu modelin içinden ekdan kartı desteği cıkıyor mu kutu acilimini falan izledim ama adamlar sadece ekran kartını cıkarıyor direk kutuyu kapatıyorlardı.

Merhaba konuyla bir tık alakasız olacak ama bu modelin içinden ekdan kartı desteği cıkıyor mu kutu acilimini falan izledim ama adamlar sadece ekran kartını cıkarıyor direk kutuyu kapatıyorlardı.
Evet çıkıyor. Ancak peki bir faydası olur mu bilmiyorum. Önceki kartımdada vardı hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…