DonVitoCarleone Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 3 Bugün 00:05 #11 drpakers dedi: Çocuk işte XFX daha afili ya 3'e 5'e bakmıyor. Ama 9070 xtlerin en iyi modelide XFX'te. Genişletmek için tıkla... Ben buna katılmıyorum elimde tier list var bence en iyi modeller ASRock'ta. Nebi Akgün - 9070 XT docs.google.com Şöyle paylaşayım tercih edecek olsam ASRock tercih ederdim.
drpakers dedi: Çocuk işte XFX daha afili ya 3'e 5'e bakmıyor. Ama 9070 xtlerin en iyi modelide XFX'te. Genişletmek için tıkla... Ben buna katılmıyorum elimde tier list var bence en iyi modeller ASRock'ta. Nebi Akgün - 9070 XT docs.google.com Şöyle paylaşayım tercih edecek olsam ASRock tercih ederdim.
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 500 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:09 #12 GFYT dedi: PTM7950 eğer kullanıldıysa XFX tercihi daha doğru olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... XFX bütün 9000 serisinde PTM7950 kullanıyormuş ve belleklerde Samsung. Videosunu izledim adam söküyor yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et DonVitoCarleone dedi: Ben buna katılmıyorum elimde tier list var bence en iyi modeller ASRock'ta. Nebi Akgün - 9070 XT docs.google.com Şöyle paylaşayım tercih edecek olsam ASRock tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Nebi'de sağdan soldan topladığı bilgilerle değerlendiriyor. Bu adam da. Ama yorumları daha agresif. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: Bugün 00:20
GFYT dedi: PTM7950 eğer kullanıldıysa XFX tercihi daha doğru olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... XFX bütün 9000 serisinde PTM7950 kullanıyormuş ve belleklerde Samsung. Videosunu izledim adam söküyor yani. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et DonVitoCarleone dedi: Ben buna katılmıyorum elimde tier list var bence en iyi modeller ASRock'ta. Nebi Akgün - 9070 XT docs.google.com Şöyle paylaşayım tercih edecek olsam ASRock tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Nebi'de sağdan soldan topladığı bilgilerle değerlendiriyor. Bu adam da. Ama yorumları daha agresif. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et