Sapphire RX 9070 Pure vs XFX RX 9070 XT Swift

Bütçe
35000-40000
Hocalarım bugün kısmetse ekran kartı alacağım. Normalde RX 9070 Pure alacaktım ama bugün Amazon'da bakınca XFX RX 9070 XT indirime girmiş ve Sapphire Pure 9070'den 1000 TL daha ucuz. Fakat hem Swift modeli giriş seviyesi olduğu için, hem de az bir fark olmasına karşın neredeyse 100W fazla çektiği için tercih etmekte emin olamadım. Sizce hangisi alınmalı? Ya da başka bir RX 9070 serisi kart öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
9070XT 5070 ile 5080 arasında diye biliyorum. Güç kaynağınız nedir? Ayrıca 9070XT varken 9070 almanız mantıksız.

İfadeler: kxy
Hocalarım Amazon'dan almam şart peşin fiyatına 9 taksit olduğu için ve 35K'nın üzerine çok çıkmak istemiyorum ama illa şu model fiyat farkına değer derseniz bir kaç bin TL daha çıkabilirim.
Hocam pin erimesi diye bir şeyler okumuştum bunda sıkıntı olur mu?
9070XT 5070 ile 5080 arasında diye biliyorum. Güç kaynağınız nedir? Ayrıca 9070XT varken 9070 almanız mantıksız.
Ben de biliyorum 9070 XT'nin daha iyi olduğunu ama ortalama yüzde 10 fark için o kadar güç farkı mantıklı gelmedi sadece. Ayrıca PSU da almam gerekiyor GameGaraj'ın eski sistemlerinde olan ne idüğü belli olmayan Aigo GP650 var tekli 8 pini bile yok güç kaynağının öyle söyleyeyim öneriniz varsa buyrun lütfen.
Gigabyte Gaming 9070XT öneririm.
Gigabyte tarafında termal jel akması sorunu gibi bir şeyler duydum hocam doğruluğu var mı?

Son olarak Swift ucuz olduğu için onu almak istedim diğer sitelerde 39000 TL'den başlıyor normalde hiç XT planda yoktu ama aklımı çeldi ucuz görünce.

Eğer PSU'nuz 12V girisini destekliyorsa yani donusturucu kullanmazsanız ve ekran kartına 12VHPWR girisini duzgun takarsaniz sorun olmaz. En tepe model 9070XT'dir. Eğer çıkamiyorsanızda Swift F/P olarak iyi bir seçenek. Gigabyte Gaming önermem, en sesli çalışan model olması gerek. 2000 RPM ile çalışıyor, XFX ise 1100 RPM. Jel sorunu çözüldu ancak onu söyleyebilirim.

Gigabyte Gaming önermem, en sesli çalışan model olması gerek. 2000 RPM ile çalışıyor.

1200 RPM'de 90 derece VRAM sıcaklığı olan Pulse önerirsiniz, ses seviyesinin sabitlendiği testler var, kart 2000 RPM'de çalışıyor diye alınamaz olmuyor.

40dB sabitlenmiş halleri.

1200 RPM'de 90 derece VRAM sıcaklığı olan Pulse önerirsiniz, ses seviyesinin sabitlendiği testler var, kart 2000 RPM'de çalışıyor diye alınamaz olmuyor.

Pulse önermiyorum zaten farkındaysan, overrated ve kötü bir kart. XFX Swift indirimdeyken çok daha iyi olur Gigabyte Gaming'den. Sadece 5 derece (65 derecede) daha sıcak çalışmış 40dBA sabit testte Swift VRAM açısından. Diğer tüm sıcaklıklar konusunda da daha iyi. Bu kart gayet serin çalışan bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…