@kxy, çünkü Swift 300W bir kart, Gigabyte 330W bir kart, Swift 2500 MHz görürken Gigabyte 2720 MHz'de çalışıyor, Swift sıcaklık olarak iyi perdormans ve güç olarak kötü bir model.
Ortalamada sadece %1-2 daha az performans vermis XFX. Hissedilecek bir fark yok asla. Daha serin çalışmasını 1-2 FPS daha fazla almaya tercih ederim. Giriş seviye modeller bunlar, arada fark minimal.
Stok halde bu değerleri verir zaten, Power limit yüksek kartların OC potansiyeli daha yüksek olur, konunun özüne dönersek Gigabyte alınamaz ve önerilemeyecek bir kart değil, gayet yerinde bir kart.
Ben Nitro+ aldım Amazon’dan gelmesini bekliyorum. OC potansiyelinin daha fazla olmasından, malzeme kalitesi, rgb, kabloları gizlemesi, PSU’nun 12vhpwr desteklemesi vs’den dolayı tercih ettim. Üç aşağı beş yukarı performans olarak hepsi aynı. Ama daha fazla güç kullanan kartları daha sessiz ve daha serin yapmak mümkün. Bu dert edilecek bir konu değil. Bunu belirtmek istemiştim.
Şimdi hocalarım rica etsem bıraktığım linklerden fiyatına göz önünde bulundurarak ayıklayıp önerir misiniz rica etsem vallahi dünden beri uyumadım bir oraya bakıyorum bir buraya lütfen yardımcı olun? @kxy @ircoas @Marix
Şimdi hocalarım rica etsem bıraktığım linklerden ayıklayıp önerir misiniz rica etsem vallahi dünden beri uyumadım bir oraya bakıyorum bir buraya lütfen yardımcı olun? @kxy @ircoas @Marix
PSU'yu 12V destekleyen bir modelle değistirecekseniz kesinlikle açık arayla Nitro+ en iyi model. PSU olarakta bu alınabilir 3500 bandında. B+ tier bir PSU olması gerek, gayet yeterli gelir.
Şimdi hocalarım rica etsem bıraktığım linklerden fiyatına göz önünde bulundurarak ayıklayıp önerir misiniz rica etsem vallahi dünden beri uyumadım bir oraya bakıyorum bir buraya lütfen yardımcı olun? @kxy @ircoas @Marix
PSU'da dönüstürücü kullanmazsanız yani yukarıda attığım gibi direkt 12V girisi olan bir PSU alırsanız ve 12VHPWR kablosunu yerine güzelce oturtursanız sorun olmaz.