Sapphire RX 9070 Pure vs XFX RX 9070 XT Swift

Bütçe
35000-40000
Hocam onun için de bir öneri yapsanız PSU ile uzun zamandır hiç ilgilenmiyorum uzağım pazardan.

Yukara 3500 bandında olan önerimi yaptım hocam, tam bütçe söylerseniz güzel olur tabii.

850 altı kurtarmaz mı hocam? 5K'ya zorlarım bütçeyi bu arada.

En az iyi bir 750W öneriyorum 9070XT için. 3500 bandında Cratos Lite en iyisi. 5000 bandında şuan aklımda PSU yok maalesef, zam yedi birçoğu. Akım korumalı priz alırsanız sorun olmaz elektrikte.

PSU'da dönüstürücü kullanmazsanız yani yukarıda attığım gibi direkt 12V girisi olan bir PSU alırsanız ve 12VHPWR kablosunu yerine güzelce oturtursanız sorun olmaz.
Corsair HX1200 PSU sanırım işimi görmez değil mi? Bende aynı ekran kartına bakıyordum.

Direkt 12V girisi yok, donusturucu sart buda risk maalesef.
Diğer tüm modellerle kullandığımda da mı riskli olur. Yoksa sadece Nitro+ için mi olur? Acaba ikinci el için ne kadara satılabilir. Sıfırı için 30.000TL yazmışlar..

Diğer tüm modellerle kullandığımda da mı riskli olur. Yoksa sadece Nitro+ için mi olur? Acaba ikinci el için ne kadara satılabilir. Sıfırı için 30.000TL yazmışlar..

Sadece ASRock Taichi ve Sapphire Nitro+ kullanıyor 12VHPWR girişini. Diğer modellerde sorun olmaz. İkinci el piyasasından hic haberim yok maalesef.

@VenomSnake önce 5090 baktım. Sonra vazgeçtim. 5080 yeterli olur dedim. Sonra baktım ki AMD ne yapmış. 9070 XT dedim alayım. Nedense karşıma hep 5080 ve 5090 için parasını hak etmeyen tarzda içerikler geliyor. İncelemelere göre 9070 XT tam bir fiyat performans canavarı, şimdiden hayırlı olsun.

Sadece ASRock Taichi ve Sapphire Nitro+ kullanıyor 12VHPWR girişini. Diğer modellerde sorun olmaz.
Bunlar dışında hangi modeli önerirsiniz?

@VenomSnake hakkını helal et. Böyle daldım bende konuya, konuşmanızı böldüm. Kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…