system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.275 Çözümler 14 Dün 17:50 #1 Dün bilgisayarcı gelip takmıştı ekran kartını ama ben de tam anlamıyorum bu kablo işlerinden falan. Aşağıdaki videoda da böyle bir şey gördüm. Bunu anlamam için ne yapmam lazım? Nereye bakmam lazım kasada yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:58
Dün bilgisayarcı gelip takmıştı ekran kartını ama ben de tam anlamıyorum bu kablo işlerinden falan. Aşağıdaki videoda da böyle bir şey gördüm. Bunu anlamam için ne yapmam lazım? Nereye bakmam lazım kasada yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.126 Makaleler 7 Çözümler 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:06 #2 Kasada ekran kartından PSU'ya doğru giden bir kablo olur, bahsedilen kablo o. Artı 0 Eksi