Benim alışveriş yaptığım siteleri atsam gözleriniz kanar inanın bana Webudaa aktiflik gösterirken X550VX almıştım yanlış fiyat yazmışlar özür dilediler hemen para iadesi yapıldı. Ayrıca güvenlik sertifikalarının olup olmadığına bile bakmamıştım.
İnternetten alışveriş yaparken korkmayın. İnternet üzerinden sahtekarlık yapanlara çok ağır cezalar var. Zaten bu siteler kendini kanıtlamış siteler. Ayrıca bu sitelerden çok ürün aldım ne iade konusunda nede başka konularda hiç sıkıntı yaşamadım. Özellikle webdenal çok iyidir.
RX 460 4 GB veri işleyemese bile 2.5-3.5 gb arası veriyi oyunlarda işliyor. Yüksek vram tüketen oyunlarda fark bariz oluyor. Tabi RX 460'a 600 lira vermektense GTX 1050 almak daha mantıklı.
Aralarınada pek fark yok açıkcası. Ozaman RX460 2GB'da işimi görür diyebilirim. GTX1050 tercih edilebirmi sizce?
İşlemcim A10 6800K sizin önerileriniz nedir bu işlemciye?
En az 2 sene götürmesi lazım kart'ın 8GB RAM var birde.
Aralarınada pek fark yok açıkcası. Ozaman RX460 2GB'da işimi görür diyebilirim. GTX1050 tercih edilebirmi sizce?