Ben yaklaşık 4-5 aydır bilgisayar toplamaya çalışıyorum. Bu konuda bir çok form okudum, bir çok video izledim, sordum araştırdım en sonunda bir şeyler topladım ama bu konularda çok bir bilgim olmadığından bir çok sorunla karşılaştım son olarak bir de burada konu açıp sizlerin tavsiyelerini önelerini dinlemek istiyorum.
Sistemi oyun için topluyorum. Benchmark testlerine falan baktım oynamak istediğim oyunlarda 60 FPS üstü performans veriyor sistem. Ama parçalar arası uyumsuzluk, darbogaz gibi sıkıntılar yaşamak istemiyorum.
Bir iki sorum var onlarıda sorayım cevaplarsanız sevinirim.
1-) Gaming pro anakart yerine bazooka alsam ne gibi bir fark olur iyi mi kötü mü seçim yapmış olurum.
2-) Monitör seçerken nelere dikkat etmem lazım. (en ucuzu seçtim çok önemli olarak görmediğim için)
3-) Bu ekran kartı 969 lira aynı ekran kartı yine vatan computerde 939 lira kodlarında bir rakam farklı ikisi arasındaki farkı nedir hangisini seçmeli.
Şimdilik bu kadar aklıma takılan şeyler olursa güncellerim şimdiden çok sağolun.
Evet daha mantıklı olur ve RX serisi çok karışık bi seri kağıt üzerinde 470 daha iyi olsa da zaman zaman 480'i geçemediği oluyor testlerde 470 daha iyi dediğimin aksine 480 daha iyi denebilir yani. 1060 ikisinden de daha iyi sonuçlar veriyor testlerde.