Mr.Erkvn Kilopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 143 23 Ağustos 2016 #1 Aralarında 30 tl var(Vatan Bilgisayar). Acaba hangisini almak daha mantıklıdır. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aralarında 30 tl var(Vatan Bilgisayar). Acaba hangisini almak daha mantıklıdır. Yardımlarınızı bekliyorum.
MatraxPat Megapat Katılım 4 Mayıs 2016 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #2 Msi Tabikide.
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #3 MSI ne kadar sempatik de gelse bana, Sapphire almayı düşünüyorum ben. Sapphire RX470 Nitro+ 4G modeli çok uygun ve diğerlerinden daha performanslı.
MSI ne kadar sempatik de gelse bana, Sapphire almayı düşünüyorum ben. Sapphire RX470 Nitro+ 4G modeli çok uygun ve diğerlerinden daha performanslı.
Batuhan Özkan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 465 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite / Bilgisayar Programcılığı 23 Ağustos 2016 #4 Türkiye'de her ne kadar MSI, Asus daha pahalı olsa da yurtdışında Sapphire diğerlerinden pahalı, ayrıca performanslı.
Türkiye'de her ne kadar MSI, Asus daha pahalı olsa da yurtdışında Sapphire diğerlerinden pahalı, ayrıca performanslı.
Baran Kokmaz Sari Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Renk Teknisyeni 23 Ağustos 2016 #5 Lucifer Morningstar dedi: MSI ne kadar sempatik de gelse bana, Sapphire almayı düşünüyorum ben. Sapphire RX470 Nitro+ 4G modeli çok uygun ve diğerlerinden daha performanslı. Genişletmek için tıkla... ben aldım Sapphire rx470 nitro gayet güzel bir sıkıntı yok
Lucifer Morningstar dedi: MSI ne kadar sempatik de gelse bana, Sapphire almayı düşünüyorum ben. Sapphire RX470 Nitro+ 4G modeli çok uygun ve diğerlerinden daha performanslı. Genişletmek için tıkla... ben aldım Sapphire rx470 nitro gayet güzel bir sıkıntı yok
NoMatterWha Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #6 Msi kullanıyorum sıkıntı yok. Görüntü ve driver takıntın yoksa sapphire al
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 23 Ağustos 2016 #7 Arka plaka bile olmayan Rx470 yapmışlar *-* Sapphire alabilirsin gönül rahatlığı ile
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #8 Mr.Erkvn dedi: Aralarında 30 tl var(Vatan Bilgisayar). Acaba hangisini almak daha mantıklıdır. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha çok beğendin ise onu al, alt tarafı 1-2 FPS fark vardır, ikisinin de görünüşü güzel, hava sirkülasyonları iyi, ikiside kaliteli.
Mr.Erkvn dedi: Aralarında 30 tl var(Vatan Bilgisayar). Acaba hangisini almak daha mantıklıdır. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha çok beğendin ise onu al, alt tarafı 1-2 FPS fark vardır, ikisinin de görünüşü güzel, hava sirkülasyonları iyi, ikiside kaliteli.
Mr.Erkvn Kilopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 143 23 Ağustos 2016 #9 Sapphire daha iyi gibi sanki hem daha ucuz. O paraya oyun alabilirim.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #10 Mr.Erkvn dedi: Sapphire daha iyi gibi sanki hem daha ucuz. O paraya oyun alabilirim. Genişletmek için tıkla... Sapphire güzeldir, ayrıca şık gümüş renkli tasarım ve backplate var, MSI neredeyse hep aynı tasarımı kullansa da kalitelidir, seçim senin.
Mr.Erkvn dedi: Sapphire daha iyi gibi sanki hem daha ucuz. O paraya oyun alabilirim. Genişletmek için tıkla... Sapphire güzeldir, ayrıca şık gümüş renkli tasarım ve backplate var, MSI neredeyse hep aynı tasarımı kullansa da kalitelidir, seçim senin.