Satılık Sapphire RX480 GB Nitro+

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sapphire RX480 GDDR5 8 GB Nitro+ OC 256bit AMD Radeon DX12 ekran kartı.

Vatan Bilgisayar'dan alınma 2. sahibiyim eski ama çok temiz bir kart.
Ayrıca eski sürücülerde WattMan hatası veriyordu şimdi nasıl bilmiyorum.
Ben AMD yazılımını kurmadan sürücüyü manuel kuruyordum WattMan almıyordum.

Fiyat: 1750 TL.

DSC_0012.JPG
DSC_0013.JPG
DSC_0009.JPG

Son düzenleme:
Kalbinizi kırmak istemem ama 1200TL'den fazlası zor. Ayrıca aşırı pis görünüyor bakıma sokup satmaya çalışsanız daha iyi karla satarsınız.
İlgilenirseniz bu linkten yardımcı olurum o hususa.

Kalbinizi kırmak istemem ama 1200TL'den fazlası zor. Ayrıca aşırı pis görünüyor bakıma sokup satmaya çalışsanız daha iyi karla satarsınız.
İlgilenirseniz bu linkten yardımcı olurum o hususa.

Bencede kart hiç sağlıklı görünmüyor bakım yapıp öyle ilan açmalı

Gerçek alıcıyı bulursam daha çok indirim yapabilirim. Ama zannedersem burada bu kartın alıcısı yok. O yüzden uğraşmayacağım. Kartın temizliğini de mümkünse alan yapsın, çok da satılsın derdinde değilim. 2250'den açmıştım, 1500 TL'ye kadar düşebilirim o da Technopat için. Kartın ayrıca sahibinden de 2000 TL'den ilanı durmakta.

Gerçek alıcıyı bulursam daha çok indirim yapabilirim. Ama zannedersem burada bu kartın alıcısı yok. O yüzden uğraşmayacağım. Kartın temizliğini de mümkünse alan yapsın, çok da satılsın derdinde değilim. 2250'den açmıştım, 1500 TL'ye kadar düşebilirim o da Technopat için. Kartın ayrıca sahibinden de 2000 TL'den ilanı durmakta.
Teklif var ısrar yok hocam. O fiyatı verebilen varsa az daha koyup 1650s falan alır veya 1660s.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı