Sapphire RX550 (4 GB) sistem alınır mı?

Teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım

Size ayrıca teşekkür etmek istiyorum bu süreçte bana çok yardımcı oldunuz her şeyde bilgi verdiniz araştırınız yeni ilanlar baktınız çok teşekkür ederim iyi günler dilerim.
@He stole my money
Rica ederim hocam.

Umarım sıkıntısızca alırsınız ve kullanırsınız, şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba peki m2SSD'den sonra depolama için ne almalıyım.
Bütçenize bağlı. En son kararlaştırdığımız sistemi aldıktan sonra kaç TL ayırabilirsiniz depolamaya? Ona göre bir yol izliyecez.

1000 TL falan 1TB olsa çok çok iyi olur.
O fiyata sıfır bulmanız imkansız, 2.el ise anca HDD alırsınız ama SSD lazım Windows için.
Şöyle yapabiliriz: 1000TL'ye 500GB'lik attığımız SSD'yi alırsınız, 500TL civarınada 1TB HDD oluyor 2.el.
Valorant, CS, Fortnite gibi Online oyunları veya Forza 4 gibi SSD gerektiren oyunları SSD'ye.
RDR2, Cyberpunk, God of War gibi yüksek GB'li diğer oyunları HDD'ye kurarsınız.

HDD'lerin pek alıcısı olmadığı için bir sürü ilan oluyor, pazarlık ile illaki düşürürsünüz.

Merhaba tekrar rahatsız ettim ama kusura bakmayın. Kendim toplamaya kara verdim monitör fiyatı falan olduğu için parçalar bunlar.
Parçalar benim kafama yattı ama size sormak istedim. Bide seçtiğim powe yeterli olurmu? Bu parçalar için. @He stole my money

Merhaba tekrar rahatsız ettim ama kusura bakmayın. Kendim toplamaya kara verdim monitör fiyatı falan olduğu için parçalar bunlar.
Parçalar benim kafama yattı ama size sormak istedim. Bide seçtiğim powe yeterli olurmu? Bu parçalar için. @He stole my money
Sorun değil hocam.

-Ekran kartı iyi fiyat, etiketi filanda duruyor.
-İşlemcide hakkı olan fiyat, R5 2600 tercih edebilirsiniz 6 çekirdekli diye ama hiç yoksa iş görür.
-Anakart en ucuzlardan, 2.el alınarak kâr yapılabilir ama sıfır tek seçenek gibi. Geçenlerde 1800TL'idi, bu tarz indirimleri kovalayın.
-PSU ise sıfır sadece 300TL pahalı ama mesajlardaki gibi 1200TL'ye bırakırsa uygun. 600W fazlasıyla yeterli olur.

RAM berbat bir seçim, şunu alın bence:
Bu model hoşunuza gitmezse bile sık sık Itopya'da 500TL'ye RAM düşüyor, düzenli takip edin derim.

SSD ise bu kupon ile dahada ucuza gelir: QJKPSYLBBA200
Hatta %3 indirim kuponuda var, anakartıda oradan alırsanız çok daha ucuz olur.
1742155684547.png

Çok daha ucuz oldu anakart.

İndirim ile çıkardığımız para ile 2. bir RAM alabilirsiniz gibi.

Son düzenleme:
Sorun değil hocam.

-Ekran kartı iyi fiyat, etiketi falan da duruyor.
-İşlemcide hakkı olan fiyat, R5 2600 tercih edebilirsiniz 6 çekirdekli diye ama hiç yoksa iş görür.
-Anakart en ucuzlardan, 2.el alınarak kâr yapılabilir ama sıfır tek seçenek gibi. Geçenlerde 1800TL'idi, bu tarz indirimleri kovalayın.
-PSU ise sıfır sadece 300TL pahalı ama mesajlardaki gibi 1200TL'ye bırakırsa uygun. 600W fazlasıyla yeterli olur.

RAM berbat bir seçim, şunu alın bence:
Bu model hoşunuza gitmezse bile sık sık İtopya'da 500TL'ye RAM düşüyor, düzenli takip edin derim.

SSD ise bu kupon ile daha da ucuza gelir: Qjkpsylbba200.
Hatta %3 indirim kuponuda var, anakartıda oradan alırsanız çok daha ucuz olur.
Eki Görüntüle 2447359
Çok daha ucuz oldu anakart.

İndirim ile çıkardığımız para ile 2. bir RAM alabilirsiniz gibi.

Peki seçtiğim Power ile ekran kartım ve anakartım uyumlu değil mi?

Peki seçtiğim Power ile ekran kartım ve anakartım uyumlu değil mi?
Evet uyumludur, zaten anakart güç kablosu standarttır ve ekran kartı için gerekli 6+2 pin var bu güç kaynağında.

Dediğim kampanyadan yararlanmayı unutmayın, RAM parası çıkıyor sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı