EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 7 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. RX560 ekran kartımda sorun olup olmadığını anlamak için FurMark testi yapacağım fakat ayarların nasıl olacağını bilmiyorum. Hangi ayarları seçip yapacağıma dair yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba. RX560 ekran kartımda sorun olup olmadığını anlamak için FurMark testi yapacağım fakat ayarların nasıl olacağını bilmiyorum. Hangi ayarları seçip yapacağıma dair yardım eder misiniz?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 7 Haziran 2021 #2 Çözünürlüğe monitörünüzkini girebilirsiniz.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 7 Haziran 2021 #3 SALOOWEN dedi: Çözünürlüğe montitörünüzünkini girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Tools kısmı GPU benchmarks kısmı anti-aliasing kısmı gibi yerleri ne yapmam lazım.
SALOOWEN dedi: Çözünürlüğe montitörünüzünkini girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Tools kısmı GPU benchmarks kısmı anti-aliasing kısmı gibi yerleri ne yapmam lazım.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 7 Haziran 2021 #4 EREN SATAR dedi: Hocam Tools kısmı GPU benchmarks kısmı anti-aliasing kısmı gibi yerleri ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Olduğu gibi kalsın.
EREN SATAR dedi: Hocam Tools kısmı GPU benchmarks kısmı anti-aliasing kısmı gibi yerleri ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... Olduğu gibi kalsın.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 7 Haziran 2021 #5 SALOOWEN dedi: Olduğu gibi kalsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.