Sapphire RX560 Pulse 3 monitör ile görüntü almak

CelalHann

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar RX560 ekran kartım ile 2 monitör kullanmaktaydım,
1. monitör MSI Optix MAG24C 144Hz.
2. monitör MSI G241C 144Hz.

Bir sorun yoktu birisine Display Port birisine HDMI ile bağlantı alıyordum.

3. olarak MSI G241C 144Hz aldım 1 tane daha, ama ekran kartında 1 Display Port, 1 HDMI, 1 DVI 24+1 girişi vardı.

Bende Vatan Bilgisayar'dan 60 TL'ye DVI to HDMI dönüştürücüsü aldım, dönüştürücü çalışıyor sadece dönüştürücü ile takarsam diğer ekranları bağlamazsam görüntü alıyorum fakat 3 monitörü'de aynı anda bağladığımda sadece DP ve HDMI girişlerinden görüntü geliyor, Radeon yazılımı birçok yazılımdan baktım ama 3. ekran yok.

Bu sorunun asıl kaynağı nedir?

Ekran kartında eyefinity desteği var yani 3 monitör desteklememesi saçma olur veya RX560 Pulse 3 monitör desteklemiyor mu?

Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

RX 560'a 144Hz yazık olur. LOL CS:GO oynayacak isen kapın açık olsun.

Büyük ihtimalle dönüştürücüden kaynaklı olabilir. 1. monitörünüzde DVI girişi var onu DVI ile bağlayıp gerisini DP ve HDMI ile bağlayıp tekrar dener misiniz?

RX 460 ekran kartını 3 monitör ile kullanıyorum.
Hangi marka hangi model? ufak bir araştırma yaptım ve RX560'ın Asus modellerinin 3 Monitörü desteklediğini gördüm, sapphire desteklemiyor mu şimdi?
Büyük ihtimalle dönüştürücüden kaynaklı olabilir. 1. monitörünüzde DVI girişi var onu DVI ile bağlayıp gerisini DP ve HDMI ile bağlayıp tekrar dener misiniz?

1 Tane DP 1'de DVI dönüştürücü ile hdmi bağladığımda görüntü alıyorum, ama 3'nü aynı anda taktığımıda dvi'dan görüntü alamıyorum.

bu arada 1. monitörümde dvi girişi olduğunu bilmiyordum, sayenizde fark ettim deneyince buradan haber vereceğim, teşekkürler.

Bu ürünü aldım oldu fakat 144hz olarak kullanamıyorum, en fazla 60hz özel çözünürlük bile desteklemiyor, ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…