kopsil Hectopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 99 Çözümler 1 16 Nisan 2019 #1 Sapphire Rx 570 modelinin tek fanlısı ile çift fanlısı arasında çok bir fark var mı? Aralarında 70 TL fark var değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2019
Sapphire Rx 570 modelinin tek fanlısı ile çift fanlısı arasında çok bir fark var mı? Aralarında 70 TL fark var değer mi?
Sezai Bey Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 200 Çözümler 3 16 Nisan 2019 #2 Tek fanlı model yük altında 70 dereceleri buluyormuş, ben çift fanlı kullanıyorum, hem çok sessiz hem de neredeyse hiç ısınmıyor, bence değer...
Tek fanlı model yük altında 70 dereceleri buluyormuş, ben çift fanlı kullanıyorum, hem çok sessiz hem de neredeyse hiç ısınmıyor, bence değer...
turkishmarksman Hectopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2019 #3 Kesinlikle çift fanlı modeli, aklım olsaydı bende alsaydım çift fanlı modeli :d.
Canım iskender çekti ya Decapat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2019 #4 turkishmarksman dedi: Kesinlikle çift fanlı modeli, aklım olsaydı bende alsaydım çift fanlı modeli :d. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dedin?
turkishmarksman dedi: Kesinlikle çift fanlı modeli, aklım olsaydı bende alsaydım çift fanlı modeli :d. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dedin?
turkishmarksman Hectopat Katılım 1 Kasım 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2019 #5 Çok ısınıyor, ısınıncada donmalar takılmalar oluşuyor. PUBG'de 80 dereceleri görmüştü, genellikle Alt Tab yapıp MSI Afterburner'dan fanları en son hıza çekiyorum tabi haliyle fanlar'da motor gibi ses çıkartıyor.
Çok ısınıyor, ısınıncada donmalar takılmalar oluşuyor. PUBG'de 80 dereceleri görmüştü, genellikle Alt Tab yapıp MSI Afterburner'dan fanları en son hıza çekiyorum tabi haliyle fanlar'da motor gibi ses çıkartıyor.