RhiyX Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 638 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #21 FFinack dedi: Ve eğer Param Güvende koşulunu kabul ederse alabilir miyim bozuk olduğunda geri verebiliri miyim? Genişletmek için tıkla... 400 TL bu devirde para bile değil. Bu riski alman lazım bence, temiz çıkarsa çok rahat edersin.
FFinack dedi: Ve eğer Param Güvende koşulunu kabul ederse alabilir miyim bozuk olduğunda geri verebiliri miyim? Genişletmek için tıkla... 400 TL bu devirde para bile değil. Bu riski alman lazım bence, temiz çıkarsa çok rahat edersin.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #22 Ben satıcıyı bi denedim de param güvende kullanmıyor dolandırıcıyım diye bağırıyor gibi.
FFinack Decapat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #23 Güllaç dedi: Ben satıcıyı bir denedim de Param Güvende kullanmıyor dolandırıcıyım diye bağırıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah zaten ilanı silmiş xd.
Güllaç dedi: Ben satıcıyı bir denedim de Param Güvende kullanmıyor dolandırıcıyım diye bağırıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Eyvallah zaten ilanı silmiş xd.