K Kunayt123 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 37 9 Aralık 2020 #1 Sapphire RX580 Nitro+ OC GDDR5 8 GB. Intel Core i3-9100F 3.6GHz. 8 GB RAM. Bu sistem ile Cyberpunk 2077 oynayabilir miyim? Akıcı bir şekilde ve hangi ayarlarda.
Sapphire RX580 Nitro+ OC GDDR5 8 GB. Intel Core i3-9100F 3.6GHz. 8 GB RAM. Bu sistem ile Cyberpunk 2077 oynayabilir miyim? Akıcı bir şekilde ve hangi ayarlarda.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #2 Şu an düşük kartlardalar. VRAM'i düşük olanlar sıkıntı çekecek. RX570 testi olacak birazdan.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu an düşük kartlardalar. VRAM'i düşük olanlar sıkıntı çekecek. RX570 testi olacak birazdan.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kunayt123 Centipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 37 9 Aralık 2020 #3 poorfredo dedi: Şu an düşük kartlardalar. VRAM'i düşük olanlar sıkıntı çekecek. Birazdan 1080 ve RX570 testi olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu an onu izliyotum
poorfredo dedi: Şu an düşük kartlardalar. VRAM'i düşük olanlar sıkıntı çekecek. Birazdan 1080 ve RX570 testi olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu an onu izliyotum
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 9 Aralık 2020 #4 Oyun çıkmadan kimse tam bir ayar veya FPS söyleyemez ama 60 FPS düşük ayarlarda oynatır diye tahmin ediyorum.
Oyun çıkmadan kimse tam bir ayar veya FPS söyleyemez ama 60 FPS düşük ayarlarda oynatır diye tahmin ediyorum.
ismailabi Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #5 Medium'da 50-60fps civarı oynatması lazım, eğer RAM'e bir 8GB daha eklerseniz güzel olur.
black hole Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 231 Çözümler 1 9 Aralık 2020 #6 poorfredo dedi: Şu an düşük kartlardalar. VRAM'i düşük olanlar sıkıntı çekecek. RX570 testi olacak birazdan.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yayındakiler hangi ayarlarda oynuyor biliyomusunuz?
poorfredo dedi: Şu an düşük kartlardalar. VRAM'i düşük olanlar sıkıntı çekecek. RX570 testi olacak birazdan.. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yayındakiler hangi ayarlarda oynuyor biliyomusunuz?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #7 black hole dedi: Hocam yayındakiler hangi ayarlarda oynuyor biliyomusunuz? Genişletmek için tıkla... Konu açtım bakarsın birazdan.
black hole dedi: Hocam yayındakiler hangi ayarlarda oynuyor biliyomusunuz? Genişletmek için tıkla... Konu açtım bakarsın birazdan.