Sapphire RX590 NITRO+ SE Çekirdek Hızı Sorunu

Ben öneriyorum super kart rx590 S.E
Tabi ben 1400 tl aldim 1500-1600 tl gtx1660S olsa alırim ama yok ondan aralarinda 300 tl ve fazlasi varsa asla gtx 1660 almam

Bende önemli sorun yok fabrika çıkışli O.C lu onu az indirdim forzada 95 fps alırken şimdi 105 fps alıyorum.
Bir frekans yüksek diye onu indirdim diye çok büyük bir hata degil ve hala diyorum tam F/P kartı ve süperde

Bende olmaz diyordum ama arkadaşlarada gösterdim bilgisayarcıyada oda kartin önceden performanslı çalışmıyormuş şimdi çalışıyordur ondan olmuştur dedi.
Frekans düşürerek FPS artışı yaşayanı ilk defa gördüm. Ne mutlu size o zaman, şanslısınız.
Ve bilgisayarcı o kart dediği frekans değerlere kolay çıkmaz dedi düşürünce fps ve performans kaybı kolay yaşanmazmış S.E da
Bu kadar sorun yaşayıp nasıl önerebiliyorsunuz? Helal olsun vallahi, sizin gibi kullanıcılar lazım Sapphire'e.
Ben sapphire illa alin demem ama 1400-1500 tlye rx590 varkende 2000 tl verip gtx 1660 almak mantıklı gelmiyor 300 tl ram veya ssd alınabilir ama rx590 ile aynı para olsa tabi kesin almayın o zaman rx590

Son düzenleme:
Yani bu kartı alan herkes bu durumu kabullenip bu şekilde mi kullanıyor? Yok mu garantiye yollayan birileri.

19.11.2 sürücüsünü denemenizi öneririm. Sorununuzun çözümü olur mu bilmem ama zarar gelmez diye düşünüyorum, gördüğüm en sorunsuz sürücülerden biriydi.

Yani bu kartı alan herkes bu durumu kabullenip bu şekilde mi kullanıyor? Yok mu garantiye yollayan birileri.
Garantiye yollayıp ne yapıcan çok büyük sorun değil garantiye yollayıp daha kötü olanlar var.frekans azaltsakta gene rx590 lar arasında en iyi fps ve performans veren kart konumunda.
19.11.2 sürücüsünü denemenizi öneririm. Sorununuzun çözümü olur mu bilmem ama zarar gelmez diye düşünüyorum, gördüğüm en sorunsuz sürücülerden biriydi.
Önceden yükluydü ama o zaman bf5 oynamıyordum düzelebilir belki ama gerek yok artik oyundan atmıyor çünkü

3 Ayrı sistem topladık 3'ünde de RX590SE var, 2 makine AMD işlemci benim ki Intel (bu konuyla alakalı olabilir mi?).
Diğer 2 makine de sıkıntı yok benim kisinde dediğiniz sıkıntılar mevcut, korona bitince garantiye göndereceğim çok pişman oldum aldığıma 300-500 liradan sebep bu rezilliği çekeceğime daha düşük performans makine toplarım PC kapanmaz hiç değilse.

Bende şimdi eski ekran kartıma reballing yaptıracağım o eğer olursa garanti sürecinde onu kullanıp yollacağım garantiye bende. Millet 2. el kartta sıkıntı yaşamaz bizim 0 kartta yaşadığımız soruna bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…