alper9335 Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #11 go ask alice dedi: Bazıları çözülmedi diye yazıyor. Sapphire için nasıl bir güvence verebilirsiniz? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sapphire sadece AMD'ye çalışan bir marka. O yüzden en stabil ve güvenilir marka bana göre Sapphire AMD ekran kartları için.
go ask alice dedi: Bazıları çözülmedi diye yazıyor. Sapphire için nasıl bir güvence verebilirsiniz? Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sapphire sadece AMD'ye çalışan bir marka. O yüzden en stabil ve güvenilir marka bana göre Sapphire AMD ekran kartları için.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.892 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #12 Motionless IN White dedi: AMD ekran kartlarında Sapphire tartışmasız en iyi ve en az sorun çıkartan firmadır. Genişletmek için tıkla... alper9335 dedi: Sapphire sadece AMD'ye çalışan bir marka. O yüzden en stabil ve güvenilir marka bana göre Sapphire AMD ekran kartları için. Genişletmek için tıkla... Bu kartı tercih etsem de etmesem de umarım siz haklısınızdır.
Motionless IN White dedi: AMD ekran kartlarında Sapphire tartışmasız en iyi ve en az sorun çıkartan firmadır. Genişletmek için tıkla... alper9335 dedi: Sapphire sadece AMD'ye çalışan bir marka. O yüzden en stabil ve güvenilir marka bana göre Sapphire AMD ekran kartları için. Genişletmek için tıkla... Bu kartı tercih etsem de etmesem de umarım siz haklısınızdır.
D Dura-ace Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 31 9 Kasım 2019 #13 Forumlarda okudum kadarıyla watmann problemini hala yaşayan çok var. RX590 Nitro+ da yaşayan da olmuş. O yüzden 1250TL'lik fiyatıyla palit gtx1660'a daha yakınım şu an için.
Forumlarda okudum kadarıyla watmann problemini hala yaşayan çok var. RX590 Nitro+ da yaşayan da olmuş. O yüzden 1250TL'lik fiyatıyla palit gtx1660'a daha yakınım şu an için.