Sapphire RX590 Pulse nasıl?

Aslında benim soruyu sormamdaki bir diğer sebep de şu; ufak araştırmalar sonucu genelde wattman hatası alanlar rx570 kullanıcılar. Haliyle 570 öyle ise 590 da da hata olur mu acaba diye bir soru işareti oluşuyor ister istemez.

Aynen kardeşim yazılımsal değil recep baltas da yazılımsal demem diye bir konuda yazıyor sinir olduğum yazınca saldırıyorlar sorun olunca ortada yoklar.

Aslında 570,580,590 bu 3 modelde çok sık yaşanıyor bu sıkıntı.Hata olarak oladabilir olmayadabilir tamamen şans ben Pulse iade edip şansımı Nitro'da denedim bir sıkıntı yok artık.Benim tavsiyem bütçe varsa AMD kart almamanız fanboy değilim sadece eğer sorun yaşarsınız başınız çok ağrır emin olun.

Nvidia fanı olarak bütçeden ötürü rx590 düşünüyorum.

Son driver guncellemesi ile bildigin wattman hatasi cozulmus.
Kanka alakası yok soyleyim yazılımsal değil çünkü yazılımsal olsa kartı garantiye almazlar burdan anlayın. En basiti HP yazılımsal birseyde size USB yada DVD yollar ama donanımsal olduğunu anladıkları anda gönderi kodu verir. Garantiye wattman dedigimde adamlar direk tarafımıza yollayın dedi ve format, son sürüm voltaj düşürdüm. Performans moddan sessiz moda geçtim direk frekans otomatik düşüyor Nitro+ da ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…