Sapphire RX6400 Pulse alınır mı?

Amiidamaru

Megapat
Yer
İstanbul
Hemen bilgisayar ihtiyacı doğdu ve en uygun fiyata alabildiğimi almaya çalıştım.

İşlemci, RAM, anakart ve ekran kartı gerekiyordu. Diğer parçalar mevcut.

i3 10105F, ASUS Prime H410M-A/CSM ve 8 GB RAM aldım.

Ekran kartı bakarken sanırım hızlı karar verdim.

Amazon indirimlerinden Sapphire RX6400 Pulse ₺2.388'ya aldım. 4 GB GDDR6 versiyon.

Sizce hata mı yaptım? Ürün yarın teslim olacak. Daha iyi bir tavsiyeniz olursa kutuyu açmadan iade gönderebilirim.

Amaç öncelikle öğrenci kardeşim için. 1. nesil i5 işlemci ile epey idare etti ama öldü sistem artık. Arada giriş seviye oyun da oynar diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Giriş seviyesi oyunlar oynayacak ise sıkıntı cıkarmaz sadece güncellemelerine dikkat edin AMD malum sıkıntılı güncellemelerde.

Giriş seviyesi oyunlar oynayacak ise sıkıntı cıkarmaz sadece güncellemelerine dikkat edin AMD malum sıkıntılı güncellemelerde.
Hocam en son R9 380X kullandığım için AMD'nin yeni kartlarını güncellemelerini hiç bilmiyorum

Fiyatına gore makul bence ne kadar çağın gerisinde giriş seviyesinde olsa da sonuç itibari ile 2400 liraya almissin.
Bu fiyata daha güçlü ikinci el kart bulunur mu acaba diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…