TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 4 Mayıs 2020 #1 Programı sıfırdan da kurdum ekran kartı Driver'ını kaldırıp tekrar da kurdum buna rağmen programı başlatınca 2 saniye sonra kapatıyor kendini sorun nedir başka yaşayan arkadaşlar var mı bu sorun 7.32 versiyonunda 6.xx versiyonlarında sorun yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2020
Programı sıfırdan da kurdum ekran kartı Driver'ını kaldırıp tekrar da kurdum buna rağmen programı başlatınca 2 saniye sonra kapatıyor kendini sorun nedir başka yaşayan arkadaşlar var mı bu sorun 7.32 versiyonunda 6.xx versiyonlarında sorun yok.
JkAim Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1 10 Mayıs 2020 #2 aynı sorun bende de var bu sorunu çözen var mı??
TheTrickesterGod Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 460 Çözümler 5 10 Mayıs 2020 #3 JkAim dedi: Aynı sorun bende de var bu sorunu çözen var mı? Genişletmek için tıkla... Çözdüm ben ama size nasıl link atabilirim deneyeyim. JkAim dedi: Aynı sorun bende de var bu sorunu çözen var mı? Genişletmek için tıkla... TRIXX_installer_7_0_1.zip 7.0.1 versiyonu harddiskimde şans eseri buldum aynı özelliklere sahip sadece sondan önceki versiyon.
JkAim dedi: Aynı sorun bende de var bu sorunu çözen var mı? Genişletmek için tıkla... Çözdüm ben ama size nasıl link atabilirim deneyeyim. JkAim dedi: Aynı sorun bende de var bu sorunu çözen var mı? Genişletmek için tıkla... TRIXX_installer_7_0_1.zip 7.0.1 versiyonu harddiskimde şans eseri buldum aynı özelliklere sahip sadece sondan önceki versiyon.